top of page
  • hej388

Sista dagen som ogift

Med ett huvud som är överkokt av alla beslut som kommer med ett bröllop och en mage full med fjärilar så ska jag äntligen krypa ner. Denna vecka har gått åt till allt det sista som ska planeras, beställas och bokas. Pjuh! Igår flög min underbara vän Anna in från Australien, vi möttes för sju år sedan när vi bodde ihop i Costa Rica och har försökt besöka varandra så ofta det gått trots att vi kommer från olika länder. En av nackdelen med att de flesta av mina närmaste vänner inte bor i Sverige… Hur som helst så var hon med under den perioden av mitt liv när Simon och jag gick från att vara nära vänner till att faktiskt inleda vår kärlekshistoria. Hon berättade idag hur hon minns att hon förstod att grejen vi hade på gång var seriös då jag där i vårt hem i Playa Jacó allt oftare började skippa surf och sena utgångar för att istället ligga hemma i sängen och skypa med Simon i timtal varje dag. Imorgon ska hon vara min brudtärna, åh!

Idag har jag, Anna och bästa Deniese varit och testat tårtor. Jag har ju redan testat en gång men det klaffade inte helt, nu känns det helt rätt. Vi testade tre stycken och de andra hade så kul åt hur jag i vanlig ordning så ljudligt och synligt njuter av god mat när jag äter. Det slutade med att vi valde alla tre sorterna. I totalt sex exemplar, hehe!

Sedan mötte vi upp vår videograf och ytterligare en fotograf för planering som är här för Bröllopsguiden och gör ett reportage, och ska filma och fota oss på vår dag. Supermysiga tjejer! Vi tog en smoothie och kokosnöt på strandcaféet, och efter så la vi oss där med en skål nachos och guacamole och bara pratade. Jag försöker verkligen lugna ner mitt spinnande huvud som är fullt av planeringsmoment och försöker nu andas djupt med magen och göra saker som grundar mig. Jag vill vara närvarande imorgon och njuta så mycket det bara går. Innan vi gick hem överraskade Anna med att göra pedikyr och manikyr. Så himla mysig dag och nu är det så nära. Galet nära! Tänk, imorgon gifter jag mig med min bästa vän! Det blonda yrvädret som har vetat ”världens bästa” i mina mobilkontakter sedan vi var 13 år gamla då jag gick och drömde om honom och att en dag få gifta mig med honom. Äntligen!

Stressiga bröllopsfixardagar kräver rawfood bollar i mängder, det är sedan gammalt..❤

7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page