top of page
  • hej388

SKOGEN I SEPTEMBER

Wow, vilken respons på kommande hälsoretreat på Bali i vår! Ska bli så himla roligt att släppa platserna nästa tisdag. Men nu är det totalt fokus på vårt efterlängtade hälsoretreat på Mallorca som tar plats nu på fredag. Nyp mig så overkligt underbart det ska bli! Tänk att jag dels ska få spendera dessa fyra dagar med och lära känna tjugo härliga tjejer från landets alla hörn, och att få leda denna helg med bästa Ulrika – jackpott! I tio månader har vi räknat ner dagarna och nu är vi nästan nere på noll. Såklart kommer jag uppdatera bloggen, så att ni på så vis får hänga med på resan! 🙂 Dessa kommande dagar fram till avresa (jag och Ullis flyger ner redan på torsdag) kommer vara totalt fyllda med detaljer kring resan, allt i planeringen ska sitta på plats, och så jag tanka all tänkbar energi. Jag har insett att jag skapat mig en strategi inför mina retreat som innebär att jag dagarna stänger ner allt annat i vardagen (förutom familjen såklart 😉 ), zoomar ut allt det som annars påverkar mig (serier, böcker, sociala medier annat än min egna kanalers underhåll), enbart äter mat som stärker mig och lägger mig innan 21. Allt för att samla fokus och så mycket energi jag bara kan, jag vill nämligen ge så mycket som möjligt till deltagarna i allt vi gör under våra retreatdagar. Jag vill genuint möta dem, höra dem, se dem, lära känna dem, närvarande guida dem i yoga och lyhört få jobba med deras personliga hälsoresa under vår inspirationsstund. Den dynamiska kraft som brukar skapas under våra retreat är maffig! Och den kräver att jag är fulladdad från start!

Därför passade det riktigt bra med det vi i familjen nyss fyllde vår helgen. Yoga och en sväng till naturen, precis som hjärtat längtade efter! Efter en tidig ashtangaklass så åkte jag hem, åt frukost, kokade varm choklad (vegansk och paleo sötad med dadlar -recept här) och drog på hela familjen ullunderställ. Sedan bar det av mot skogen ihop med svärfamiljen. Gud som jag älskar skogen! Hela min kropp fullkomligt älskar att omges av ren natur. Vi stannade sedan på middag hemma hos Simons föräldrar och Jonathan hann i vanlig ordning gå promenad med sina dockor, det känns lovande för framtiden!

Hoppas att ni har haft en fin helg! Vad har ni gjort?

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page