top of page
  • hej388

Surfing, matlagnings-workshop & yoga

Idag, en vecka efter att vårt hälsoretreat startat blev det dags att runda av och checka ut. Vilken vecka! Jag känner en sådan enorm tacksamhet över att ihop med fina Jenny ha fått leda dessa fantastiska människor. Att det som för ett år sedan var en stor dröm, att få leda ett hälsoretreat på magiska Bali, nu faktiskt är förverkligat. Under de senaste månaderna har jag lagt otaliga timmar på planering, under de senaste sju dagarna har jag varit inne i den klassiska intensiva retreatbubblan och nu kommer det med all säkerhet ta en bra stund att landa i allt härligt som faktiskt har tagit plats. Det känns så fint och stort, ändå vet jag att det kommer ta ett tag att förstå det hela. Just nu känner jag mig bara tacksam, glad och överväldigad. Och trött. Haha, jag skulle kunna sova tre dygn i sträck! … Sedan insåg jag att jag är småbarnsmamma och är tacksam om det kan bli 3 timmar på raken. ? Jag är så tacksam över att jag vågade ta steget att faktiskt genomföra detta ”trots” att jag är mamma och att lösningen blev att ta med dem på resan! Nu ser jag fram emot dagar ihop med barnen, lugn och ro, lite bröllopsplanering, god grön mat, yoga och daglig massage.

Under de sista tre dagarna på retreatet hann vi med att surfa i Kutas varma vågor, vilket var första gången för de flesta och samtliga kändes höga på känslan av att lyckas stå upp och fånga vågor. En otroligt uppskattad dag. Till och med lite mina gamla skills satt i sedan mina år i Costa Rica, även om det alltid brukar ta 2-3 dagar i vattnet att verkligen känna sig i form. Och ni som känner mig väl förstår säkert att mitt gamla intresse blossat upp och därmed nya idéer kring hur jag ska kunna integrera vattensporten mer i mitt liv. Älskade surfing.

Igår hade vi yoga och matlagningsworkshop. Tidigt på morgonen tog jag med mig barnen till det ekologiska farmers market och fyllde på våra tygpåsar med lokala grönsaker, dagsfärska alger och frukter. Som sedan hamnade i vår goda workshop-mat. En fin eftermiddag. Precis som de alla andra.

Mellan all yoga, inspirationsstunder, utflykter och mat har vi även skämt bort våra deltagare med massager, ayurveda-konsultationer, ayuredaföreläning och healing. Och en himla fin goodiebag! Vi har även skrivit väldigt mycket och det känns som om de flesta åkte hem med en känsla av att mycket har hunnit ske på det personliga utvecklingsplanet.

Idag, vår sista dag, rundade vi av vårt fina retreat med morgonyoga vid poolkanten, frukost ihop och så en härlig avslutningscirkel. Det har verkligen varit mysigt att få möta alla dessa härliga personligheter och få dela dessa stunder ihop! Och en fröjd att få göra det ihop med Jenny – för er som bor i eller runtom Norrköping/Krokek och ännu ej besökt hennes studio YogaLiving – gör så snarast! 😀 Samt att jag är så tacksam över hur ofattbart vackert och drömmig själva platsen var där själva retreatet tog plats och deltagarna bodde.

Här kommer en liten bildbomb. Hoppas att ni mår fantastisk där hemma.

37 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page