top of page
  • hej388

Vi har gift oss!

Jag sitter uppkrupen i soffan i vårt stora vardagsrum som på vanligt Balinesiskt vis saknar väggar och istället är helt öppen ut mot pool och natur. Magen är full av fjärilar och hjärtat med kärlek. Igår gifte vi oss här på Bali. Igår blev jag fru Strömberg. Med blommor i mitt hår och sand mellan våra tår. Och jag försöker hitta ord, försöker omvandla alla de mäktiga känslor som just nu präglar varenda cell i min kropp. Men utan resultat. Det är än så länge för stort för att ta in, för överväldigande för att kunna definera. Vårt bröllop blev som en dröm. Nej förresten, större än vi kunnat drömma om. Vilken dag. Åh, vilken dag! Allt föll på plats, precis så som det var menat.

Stort tack till er alla som gratulerat oss, vi känner en sådan enorm tacksamhet!

Och såklart vill jag dela med mig av allt och av bilder i mängder. Jag vill berätta om vår fantastiska dag på stranden, vår magiska vigselcermoni som involverade två helt enastående kvinnor varav den ena gav oss en spirituell välsignelse och den andra firade vår kärlek på ett helt makalöst fint sätt. Jag vill berätta om vår bröllopsfest, mat och dryck. Om tankar kring både planering och den stora dagen. Det kommer. Nu vill jag låta alla känslor få landa i min själ och intrycken få ramas in som minnen i mitt hjärta. Vi har fortfarande en hel vecka kvar på Bali hela familjen och nu vill jag njuta av den så mycket som det bara går.

Så därav tar jag en paus från sociala medier och återkommer när jag är tillbaka i Sverige. Och då, då ska vi prata bröllop!

Just ja, på ett par dagar har vi sålt slut på höstens hälsoretreat i skärgårdens alla 24 platser – HERREGUD SÅ HÄFTIGT!!! Ni är bäst och jag längtar så efter att få träffa er alla!

Stor kram till er. Nu ska här sovas tidigt, gå barfota i sanden, badas, mysas, yogas och dricka kokosnötter. Imorgon ska jag och Simon checka in på ett hotell ensamma här på stranden och bara njuta av varandras närvaro i ett dygn. Så hörs vi om en dryg vecka!❤ Puss

Foto 1: Helena Killiander

Foto 2 + 3: Deniese Thorvaldsson

25 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page