top of page
  • hej388

BERGSVANDRING

Vilken dag! Igen! Jag vet liksom inte vart jag ska börja, men ändå vill jag så gärna få ge er en inblick i våra dagar här. För de är verkligen magiska. Och idag, näst sista dagen så har den där varma känslan av att gruppen har lärt känna varandra uppstått. Så många djupa samtal och rörande stunder men också så otroligt många skratt och en hel del flams. Jag har bokstavligen träningsvärk i magen av allt skrattande!

Tillbaka till dagen idag, Ulrika började med att köra en yogastund med tjejerna i soluppgången, följt av frukost. Sedan bar det av till bergen i Port d’Andtrax där vi vandrade i tre timmar med helt obeskrivliga vyer omkring oss. Samt hann med en skön meditation uppe på toppen. Slutdestinationen blev en fiskerestaurang i fiskebyn Sant Elm, där vi fullkomligt frossade i god mat från havet (Jag beställde bläckfisk med sallad och aioli). Vissa av tjejerna passade även på att bada i det azulblå havet innan det var hemfärd till hotellet igen.

Senare på eftermiddagen ledde jag en inspirationsstund, där vi jobbade med personlig utveckling och helhetshälsa. Den blev som alltid väldigt kraftfullt och avslutades därför med en mjuk och skön yoga. Jag gillar verkligen att försöka väva samman kontraster, och extra bra blir det när man kompletterar varandras ämnesområden så som jag och Ullis har gjort denna helg. Vi lämnade därefter våra yogamattor på hotellrummet och gick tillsammans med ett stort gäng av tjejerna ner till havet och hoppade i för kvällsdopp. Antagligen årets sista bad i havet, och jag njöt så!

Nu väntar hotellsängen och vår sista förmiddag ihop. ÅH, VILKEN HELG! Vi får ta en bildbomb när vi kommer hem, men tills dess får ni dessa från dagen. Sov gott!

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page