top of page
  • hej388

INSPIRATION

Det blev en skön helg hemma, med enda mål att ”komma ikapp”. Senaste veckorna, ja egentligen månaderna har allt på hemmaplan fått bli lite som det blivit. Vi har sänkt kraven, bara gjort det som behövts och hellre sparat våra krafter när vi kunnat än att ha ett skinande hem prydligt iordning. Småbarnsliv deluxe, sömnbrist, jobb och energidipp i kombination suger musten. Men nu är vi på gång och energin kommer successivt tillbaka med lust och inspiration. För ja, inspiration är nog precis det ord som beskriver mig bäst just nu. Inspiration kommer från latinets ”att andas in”, att andas in kraft och energi. Och det är exakt det jag gör, andas in krispig vårluft som fyller mig med ork och lust. I och med det längtar jag efter att pyssla hemma, finlirka fram känslan av lugn och ordning. Så i helgen satte vi igång att städa och fixa, varvat med lek. Nu är det mesta klart, större delen smutstvätt tvättad, trasiga lampor utbytta, påsarna med skräp sorterade till återvinningen, kylen proppfylld med härligheter inför veckan, dammsugaren har gått varm och röda tulpaner pryder nu köksbordet.

I eftermiddags passade jag dessutom på att åka och yoga i en ny yogastudio. Så ljuvligt att få njuta av en stund på mattan med högt Vinyasa-tempo för att sedan komma hem och äta middag med mitt lilla glada gäng.

Nu har jag suttit med bokföring, jobbat undan mailkorgen och lagt en beställning på bland annat 6 (!) kilo ekologiska cashewnötter till hälsohelgen. Bara två veckor kvar och som jag längtar! ♥


Mitt i allt fixande hann jag till och med förbi hos Jonathan, också kallad Nakna Kocken, på lite te och mat i hans leksakskök.

Igårmorse svirade vi ihop en dunderbowl med bas av hallon/kokos/banan/celleri och swirls av gurkmeja/banan och hallon/lingon/kokos. Mums!

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page