top of page
  • hej388

Jag har landat

Hej godingar, för första gången på över tre månader loggar jag in här. Och denna gång inte bara för att sporadiskt påbörja ett inlägg om hur utmattningen har kapat min kropp och fört den ut på okänt vatten. Utan för att berätta att jag har kommit fram. Att jag inte längre är vilsen, utan faktiskt har gått iland. Att dimman har skingrats och att mina barfota fötter har nått land på en plats i livet som känns så fantastiskt full av liv, kärlek och passion. Det är över ett halvår sedan jag kraschade, efter att för länge, för mycket och för ofta påfrestat kroppen med stress. Under dessa månader har jag gång på gång försökt samla mig för att sedan rasa. Gång på gång. Om vartannat. Tills jag ödmjukt gav efter till det jag så länge kämpat emot. Med guidning och en jävla inre kraft har jag dag för dag hunnit plocka upp mina bitar, en efter en. För att nu se dem med ett helt annat ljus, och en stark tro på att jag är precis där jag ska vara. Denna krasch styrde mig inte av menad kurs, utan in på den rätta. Gud, jag får tårar i ögonen av att tänka på hur allt har fallit sig så vackert. Av tacksamhet över att universum puffade mig i rätt riktning. Samt till hur ovärderliga vänner och helt evinnerligt kloka nya bekantskaper har berikat mitt liv med de verktyg jag så länge letat efter, utan att själv veta om det. Jag har landat. Det betyder inte att jag är framme vid ett enda stort mål (livet är nog målet i sig), utan snarare en helt magisk milstolpe. Att jag äntligen kan börja hitta tillbaka till gamla och skapa nya vanor. Tack vare verktyg och kunskap förstår jag mig nu på intellektet på ett sätt jag aldrig tidigare kunnat drömma om. Och jag förstår att stress inte kommer av ”att jobba för mycket”, utan att det faktiskt är en av de bättre funktionerna vi har i vår kropp. Med det sagt, ville jag bara titta in för att skriva att jag nu är här för att stanna. Sedan jag startade blogg och instagram för 3 år sedan har jag drömt om att jobba med detta heltid, och nu äntligen är jag där. Nu äntligen börjar resan! Och sooooom jag har längtat efter er! Jag hoppas så av hela mitt hjärta att ni har haft en fantastisk sommar och början på hösten. ♥ Och att se att ni fortfarande är SÅ MÅNGA som kikar in här dagligen gör mig tårögd.Underbara ni, nu kör vi! ♥Kärlek, Louise
20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page