top of page
  • hej388

LAURA THE GYPSY


Efter en riktigt hektisk julmånad med vårt företag så är det en fröjd för själen att få några dagar som man i stort sett gör ingenting. Svarar på lite jobbmail och färdigställer nya produktetiketter när lilleman sover middag, men sedan bara är. Idag var vi återigen och mös hos min mormor. Lilleman blev ompysslad till tusen och jag fick sätta en pensel i min hand igen och fortsätta på gårdagens påbörjade tavla. Idag blev hon så gott om klar, Laura the gypsy. Älskar det jag ser i henne, det känslotillstånd som jag känner mig mest hemma i. Ett känslotillstånd jag hamnar i när jag får gå barfota med blommor i håret och gärna en surfbräda till hands. Jag skulle inte vilja säga att man spelar olika roller, men jag känner mig mest som mig själv i två olika tillstånd: 1. när jag får leva ut min kreativitet och företagsamhet, så som hemma i Sverige utvecklandes vårt företag eller liknande. Och 2. utomlands på varmare breddgrader där jag får leva ut den enkla livsstil som jag egentligen älskar. Makes sense? Jag ser mig själv som både den företagsamma tjejen med hundra järn i elden och som barfotatjejen som inte behöver så många ägodelar och lever ett enkelt men rikt liv i solen. Antagligen är det därför jag älskar att resa så mycket till tropiska platser och få sparka av mig skorna? En vacker dag kanske jag hittar ett sätt att få väva samman de bägge känslotillstånden och därmed en livsstil som innehåller dem bägge på samma plats. Längtar till vår familjeresa i mars, då ska bara flipflops, tandborste, bikini och ett par yogapants packas ner i min väska.

Puss!6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page