top of page
  • hej388

ATT RESPEKTERA SIN EGEN KAMP


Som vi pratade om tidigare ikväll på instagram är det allt som oftast bara den glada, skinande och vackra ytan av ens liv som vi väljer att visas och promotas. Visst är det roligare att se bilder på vackra måltider, träning som blir av, perfekta sandstränder, glada familjemedlemmar och kärleksfulla kyssar än vardagens fallgropar, tjaffs och tyngre stunder. Men det gör det tyvärr lätt att glömma att de finns där i riktiga livet, att de där rosaskimrande bilderna inte är alla andras ständiga verklighet. Ibland är det bra att få en påminnelse.

Denna vecka har varit tuff av många anledningar och min kropp behövde en rejäl paus denna helg. Det är okej. Det är himla härligt att ni nu vissa dagar är flera tusen som är inne och läser Organic By Mommy och det är häftigt att jag förhoppningsvis kan inspirera er med bra mat, träning, mental träning och andra hälsotips. Men här kommer en påminnelse om att mitt liv inte bara är hälsosam mat, yogastunder, självklara livsstilsval, glada barn och balans. Jag är övertygad om att vi alla kämpar med något i våra liv, vissa visar det mer än andra. Likaså jag, såklart. Min största utmaning, bland många, är nog jakten på energibalans. Min själ har energi för ett helt landslag av vältränade elitatleter. Medan min kropp bara är, om än väldigt stark och välmående, just det – en kropp. Jag är bara 25 år och har redan en utmattningsdepression med mig i bagaget. För att mitt inre vill så mycket och egentligen aldrig tröttas ut. Det gör däremot min fysiska kropp och hjärna. Den balansen är för mig en daglig strävan. Det kanske låter som en barnlek jämfört med många andras problem och utmaningar, och det är det säkert. Men jag gör aldrig det, jämför. Jag jämför inte svårighetsgraden på det som jag kämpar med med någon annans kamp. Jag bara respekterar att det finns där och att jag försöker få det att utvecklas till något bra och givande. Många gånger känns det frustrerande, jag kör slut på min kroppsliga och mentala energi för att min kreativitet är för stor, men jag har tillit till att det i framtiden kommer leda till något fantastiskt. Och det räcker. Tänk på det de stunder, dagar och perioder som känns extra frustrerande och tunga – att du tillåter dig att känna alla de känslor som måste få komma fram. Sluta jämför med sociala medier. Jobba med det du har, acceptera, jämför inte, försök utveckla till något fint och ha tillit. Du är fantastisk!


4 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

1件のコメント


Edward
Edward
2022年9月26日

Hello mate nice bllog

いいね!
bottom of page