top of page
  • hej388

FREDAGSLISTAN

VECKANS BÄSTA: Jonathan trivs på förskolan! Den lättnaden. Och så känner jag mig megaupprymd av kärlek, glädje och lugn överlag. Jag älskar att få jobba med detta: hälsorelaterade pusselbitar, skapa recept som förenklar och banar väg för ett enklare hälsotänk, fördjupa mig i ämnen av hur vi kan hålla oss friska, starka och sanna i oss själva. Och nu äntligen få börja studera helhetshälsa och anatomi på djupet för att bredda verktygen att kunna möta och vägleda människor till en härligare livsstil. Få vara med och bygga ett community av välmående ihop med er. ÄLSKAR det. Varenda liten cell i min kropp skriker rakt ut att detta, att hjälpa andra må bättre, är mitt genuina kall. Det är en sådan ovärderlig känsla. Och ändå har min resa bara börjat.

VECKANS SÄMSTA: Sömnbristen som kom med att sluta nattamma Vivianna. Pjuh!

VECKANS PIRR: Jag fick första menyförslaget från en av restaurangerna som vi kikar att beställa bröllopsmiddagen ifrån. Vilket officiellt inviger bröllopsplaneringen som påbörjad. Shit just got real. Om 6,5 månad gifter vi oss på Bali, hela kroppen fylls ju på med pirr av den tanken för tusan.

VECKANS YOGA: Igår avnjöt jag en yinyoga-klass på Yoga Living Studio. Och imorgon klockan 8 väntar ashtanga på Studio Vayu. Jag älskar just nu att kombinera rejäl avslappning och mjukhet med intensitet, disciplin och styrka, som de två yogastilarna står innebär.

VECKANS PODDTIPS: Avsnittet Meditation med Björn & Navid. Så fina och förklarande tankar och reflektioner av varför man bör och hur man gör för att meditera.

HELGEN: Yoga, familj, vila, återhämtning, plugg och god mat.


Denna enkla bild summerar veckan rätt bra. Regn, yoga och en himla glad, men trött mamma.

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page