top of page
  • hej388

FREDAGSLISTAN

Veckans bästa: Vi har semester!!! Och alla mysfrukostar ute på altanen ihop.

Veckans sämsta: Sömnen har blivit lidande rejält denna vecka, med anledning av just semesterns rutinuppehåll och lite senare kvällar… Som jag sagt förut så är det ett så oerhört känsligt område och jag har inte råd att kompromissa bort de timmar sömn jag kan få. Semestermål för kommande vecka: sova mer!

Veckans egenlyx: 90 minuters helkroppsmassage och en timmas fotvård, kors i taket så mycket egentid. Hög njutningsfaktor och superlena fötter är alltid en bra kombo!

Veckans bok: ”Hjärnstark” av Anders Hansen. En megaintressant bok om vilken fenomenal effekt motion har på vår hjärna och välmående. Behöver du hitta motivation för att börja träna? Läääääääs den bums!

Veckans tv-serie: Handmaids tales. Så bra gjord och läskig. Läskigt för att storyn är hemsk men samtidigt inte känns helt orealistisk som framtidsscenario i viss grad med tanke på de utmaningar världen står inför..

Veckans löpning: 6,5 kilometer. Kvällens runda gick verkligen bra, även om flåset var påtagligt så kunde jag njuta av solens strålar och de omgivande vetefälten. Coldplays och Sabina Dhumbas älskvärda melodier gjorde såklart sitt!

Helgen: Imorgon väntar ashtangayoga kl 8.00 följt av loppis och så far vi hela familjen ner till skärgården. Mys! Ha en fantastisk helg!

0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page