top of page
  • hej388

FREDAGSLISTAN

VECKANS KÄNSLA: Inspirerad. Jag känner mig glad, upprymd, fylld av kraft och inspirerad. Säkert för att vårsolen äntligen börjar väcka min kropp till liv och ett stabilare sköldkörtelvärde, men helt klart också för att jag de senaste veckorna jobbat stenhårt med min personliga utveckling. Ljuvligt!

VECKANS TIPS: Ni har väl inte missat att ni får hela -20% på HELA Bodystores sortiment. Klicka här för att ta del av erjudandet som sträcker sig fram t.o.m söndag och uppge koden MARS20 i kassan.

VECKANS SÄMSTA: En nära familjevän dog för mindre än en vecka sen.. Helt ogreppbart och det går inte att ta in det än, även om hjärnan märkbart försöker bearbeta det genom att hela tiden få mig att tänka på saker hon har sagt eller möten vi har haft…

VECKANS PIRR I MAGEN: Om exakt en vecka går vårens hälsohelg av stapeln som jag anordnar i St. Annas skärgård. SOM jag längtar!

VECKANS MUMSMAT: Rätt många olika saker, varje dag har jag varit oförskämt fylld med både skaparlust i köket och matlust. Men för sin enkelhet, fräschhet och goda smak tar nog ändå min pesto pasta hem priset denna vecka bland de mer matiga sakerna. Jag svarvar zoodles (pasta på zucchini) och mixar ihop en raw pesto. Gjord på 10 minuter, vilket gör den till den perfekta snabblunchen. Jag bjöd min fina vän Ullis på den när vi körde planeringsmöte inför Mallorca igår och serverade även skivad mozzarella/tomat och physalis till. Mycket uppskattat!

DAGENS PLANER: Idag är all fokus på barnen och lekparken står först på schemat! Ikväll vankas 80-års fest för morfar, de mest aktiva 80-åringen jag känner. Hoppas ni får en fantastisk helg!

0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page