top of page
  • hej388

FREDAGSLISTAN

VECKANS BÄSTA: Vi har bokat flygbiljetter hem till Florida då min fina vän gifter sig i april. Aaaaaah! Och inte nog med det, vi lyckades styra till det så att jag även hinner hem till min andra underbara väns bröllop i Skåne helgen efter. Lyx!

VECKANS INSIKT: Jag har förstått hur mycket gammal stress jag bär på och hur viktigt det är att jag nu aktivt skapar en vardag där jag ger mig själv utrymme att varva ner. Dags att släppa mina omedvetna ”Alfons”-fasoner och ”ska bara”…

VECKANS NYHET: Jag har bytt ut min iPhone till Samsung, trodde jag aldrig.. Men är helnöjd!

VECKANS FOKUS: Lägga mig tidigare och få in mer sömn. Är inne i en rejäl period av inre utveckling, och att få in bättre sovvanor är så viktigt just nu!

VECKANS FILMTIPS: Captain Fantastic. Åh, som jag gillar denna film. Kort sammanfattat så tar (snygg-Aragon) Viggo Mortensen med oss in i handlingen där han som pappa har byggt upp ett paradis för sin familj inne i den djupaste skogen. Där lägger han sin själ i att uppfostra sina sex barn till att bli starka, bildade och självständiga individer utan samhällets påträngande ideal och prägling. Men när hans fru och barnens mamma dör tvingas de lämna sin trygghet och möta resten av världen. Så bra!

JUST NU: Nyss inkomna från en eftermiddag ute i skogen. Jag och Jonathan bakade pizza och packade ner i ryggsäcken, la Vivianna i vagnen och trotsade snön som föll för en picknick i skogen. Vi promenerade in en bit till en gammal koja, satte oss i den och mumsade pizza och med russin som efterrätt. Efter en stund blev vi överraskade av Simon som slutat tidigt och följt våra spår i snön. Vi tog en tur till närliggande pulkabacke med snowracern och gick hem för att dricka varm choklad (recept här). Så skön start på helgen!

HELGEN: Jag ska söka lugnet, vila, närheten hos Simon, barnen och naturen. Har som mål att även denna helg stänga av sociala medier. Hoppas ni får en underbar helg! ♥


Pizzapickning i skogen, med vegopizza och pesto. Mums!

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page