top of page
  • hej388

JAG BAKAR EN EKOLOGISK YOGABEBIS!

… Äntligen har vi nått den stora milstolpen och är nu till och med i slutet av vecka 14!  Och där har ni svaret på varför vi inte kunnat lägga in ytterligare en hälsoresa till Frankrike i höst, jag bakar nämligen på en liten eko yogabebis! 😉 Ni som följde mig i höstas kommer säkert ihåg hur jag öppet berättade om vårt missfall, för det kändes så naturligt att få visa att man inte behöver hålla tyst om något som är så stort. Och jag vill ju spegla en personlig och ärlig del av mig själv, inte bygga upp någon trevligt snickrad fasad där allt alltid är bra. Min intention är snarare att få inspirera till att våga vara som man är, med alla vinklar och hörn. Så här slipar vi inte ner något! Därför känns det så fantastisk att faktiskt få berätta för er om vår glada nyhet!

Ibland får jag nypa mig själv i armen, tänk att jag ska bli tvåbarnsmamma!  Så många spännande saker kommer äga rum i bland annat vårt företag innan det är dags att möta vår nya familjemedlem. Jag antar att skillnaden mellan min första och andra graviditet är att tiden denna gång inte behöver rusas iväg utan snarare får gå sin gilla gång, så att denna överkreativa mamma hinner med allt som hinnas ska innan.

Som ni vet har vi i vår familj ett starkt eko- och hälsotänk och min tanke är att ni även ska kunna följa mig i graviditeten och med hur vi resonerar utifrån ett giftfritt och holistiskt perspektiv. Dessutom så älskar jag att det i Organic By Mommy mellan alla recept och hälsopeppande inlägg har byggts fram en mysig, personlig relation till er och den planerar jag att fokusera mer på! Det innebär att förutom när jag pingar Instagram för nya recept (och mååånga fler kommer det bli – denna mama är matkär) så kommer jag regelbundet börja dela med mig mer av min vardag här, både som gravid mamma, eko-företagare och yogalärare! 🙂

Nu ska jag krypa ner bredvid mina killar, i vanliga fall somnar jag numera ofrivilligt för natten när Lilleman nattas sådär runt 20:15… 🙂 Sov gott fina ni!


7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentarer


bottom of page