top of page
  • hej388

KONTRASTER

Det jag älskar med mitt jobb och mina företag är att ingen dag är den andra lik, ändå innefattar alla mitt stora intresse för helhetshälsa. Jag älskar hur den ena dagen kan vara supersocial där jag får chansen att möta ett trettiotal nya ansikten och dagen efter är det bara jag och mina ljus i produktionsstudion. Jag älskar hur jag får skapa, utveckla och lära ut samtidigt som jag dagligen själv får lära mig ny kunskap. Igår var en typisk långdag som ”Banda” spenderade från morgon till sen kväll hos mina morföräldrar på deras lantgård. Ögonen lös när jag kom för att hämta honom vid nio-tiden på kvällen och ivrigt berättade han att han hade fått åka traktor. Min son och mina morföräldrar är en match made in heaven!

Dagen spenderade jag med att först föreläsa om hur man skapar en giftfri vardag, så underbart roligt! Leveranser till nya återförsäljare och senare på kvällen med att presentera vårt eko-koncept och underbara produkter inför en skara fantastiskt trevliga människor. Efter den superdagen somnade jag så fort jag la huvudet på kudden, och idag har varit en dag av low key-aktiviteter. Det blir alltid en mental urladdning i mig efter att jag proppat en dag med intensiva möten (hur roligt det än är) och det är så skönt att hänge sig åt att kroppen ber om vila. Så idag har vi sovit ut, varit på bibblan och lånat böcker och åkt till våra vänner Anna och Emil för lite lek i lekparken. Sedan hem och landa i soffan med en bra bok medan lillhjärtat sov ute i vagnen, det är perfekt utsikt från soffa till altan. 😉 Älskade, älskade kontrast!

Ikväll laddar vi inför en familjekväll, har knappt sett Simon de senaste tre dygnen på grund av mitt jobb så nu är helgen välkommen. Jag hoppas att ni får en fantastisk helg! ♡ Kram

4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page