top of page
  • hej388

PERFEKT VANLIG DAG


Vilken dag vi har haft! En till synes helt vanlig sådan, men inifrån beskådat som en där allt föll på plats. En underbart vacker vanlig dag helt enkelt. Till att börja med sov vår lillälskling EN HEL NATT. Från 21:30 till 06.30 och därmed sin första hela natt i sitt 15 månaders liv. Bara en frustrerad småbarnsförälder med ohälsosamt lång sömnbrist vet vilken drömvinst det innebär. Därefter åkte jag till min mormor med J, som har badat ute och ätit smultron i överflöd, medan jag åkte till produktionsstudion och planerade inför kommande veckas ”farmers market”-ish marknad. Vårt produktlager ska vara fyllt till bredden, nya skyltar ska göras och nya visitkort tryckas samt en hel lista med små administrativa ting. Min kreativa hjärna var i sitt esse! Det är underbart att ha återförsäljare, men jag älskar att få erbjuda våra produkter direkt till kund, låta dem få testa, känna, dofta och fråga.

Jag tog tidig eftermiddag och spenderade resten av den ute hos mina morföräldrar med J på landet. Vi klättrade i träd plockandes bigarråer och jag skördade min första omgång ekologiska ringblommor som nu torkas och så småningom ska bli till läkande salvor och oljor. Vädret har varit otroligt växlande, så efter att i solsken njutit av trädgården drog åska in med spöregn. J hade precis hunnit somna när regnet satte igång att smattra, jag kröp då upp i soffan på uteplatsen, öppnade upp glasdörrarna för den friska luften att dansa in medan jag pluggade yogateori och åt bigarråer. Sommarregn är rätt fint ändå!

Ikväll har vi ”firat” den amerikanska nationaldagen med enkla hamburgare och raw snickers cheesecake. Jag insåg två saker vi middagen, 1.mina smaklökar har börjat tröttna allt mer på kött och 2. jag saknar inte gluten-bröd längre. Jag tror knepet som gjorde det enkelt att ta bort gluten för mig är att bunkra upp med så många goda alternativ som möjligt och lägga fokusen på dem istället för vad man inte kan äta. Underbart!2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page