top of page
  • hej388

REMINDER TO BE HAPPY

Wow vilken dag, hela dagen har jag stått i köket, med avbrott för en liten promenad i regnet med J, och nu är det mesta så gott som klart inför morgondagen. Jag riktigt längtar efter att få sätta tänderna i mumsigheterna! Nu är killarna nattade, jag har gjort dagens squats (supersommar-schemat har redan gjort min kropp mör och jag älskar det),  jag sitter och fakturerar våra kunder i företaget och ska strax ta kväll. Tänkte lägga in en tänkvärd bild som med fördel kan sparas på telefonen och plockas fram de dagar som känns lite segare, som en påminnelse för vad som gör oss gladare och lyckligare.

Nu ska jag krypa ner i soffan, har faktiskt sovit här de flesta av veckans nätter för att få jobba igen förlorad sömn medan Simon tar nattpassen med Jonathan. Känns faktiskt riktigt lyxigt att få sova en hel natt på det sättet. Sedan jag blev mamma har jag lärt mig att sömnbrist inte är att leka med och att de där extra timmarnas vila kan vara avgörande för om dagen ska bli bra eller inte. Så med det avrundar jag kvällen och tänker somna till Fredrik Backmans bok Min mormor hälsar och säger förlåt i ljudboksformat. Bästa sättet att få tyst på mina tankeswirls som helst aldrig vill gå och lägga sig.

Imorgon tipsar jag om en naturlig supergrej som motverkar sötsug, något som verkligen har hjälp mig! Sov gott fina ni, glöm inte att ni är perfekta precis som ni är.


1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page