top of page
  • hej388

SKOGSRUNDA

Åh, vilket härlig respons sneak peaken om Thailandsresan i november fick. Imorgon släpper Ving resan offentligt och därmed gör den bokningsbar, så himla pirrigt! Här hemma pratar vi om den en hel del, Jonathan pratar så lyriskt om Floridaresan (eller ”Forria” som han själv säger, alla bokstäver är inte redo att uttalas rent än och det är så gulligt) och om hur han ska bada varje dag i Thailand. Då kommer hela familjen åka med mig, Khao Lak och Thailand i sig är ju en toppenbra destination att ta med sig kidsen till – och att då kunna låta dem få semestra medan jag leder yogaresan känns så himla kul! Jag ser framför mig hur vi alla i gruppen möts på stranden under palmerna, rullar ut våra mattor och njuter av solhälsningar under solens tidiga strålar. Två veckor av färsk frukt, strand, återhämtning, kvalitetstid utan krav eller sysslor och så får jag den stora lyxen att två gånger varje dag yoga eller köra inspirationsstunder med vad jag vet kommer vara en urhärlig grupp människor. Dröm! Åh, så grymt det kommer bli! Mina inspirationsstunder skulle jag definiera som rätt så kraftfulla workshops (även dem kommer ta plats på stranden) där vi jobbar med personlig utveckling, målsättning och att kunna styra in sitt liv i rätt riktning. Rätt som i rätt för en själv. Jag berör även kost, mindfulness och självkänsla. Just dessa stunder av vägledning och inre rannsakan i en miljö som osar energiboost och återhämtning är enligt mig ovärderlig när det kommer till att utforma en hållbar helhetshälsa. Vilken resa det kommer bli!

Men innan november ska vi hinna njuta av vår och sommar! Idag var jag hemma med barnen, mitt stora fokus var att försöka ge dem full närvaro, något som är långt ifrån enkelt alla gånger. Jag är inget fan av att sitta på golvet och leka, tankarna rusar, idéer skenar, hushållssysslor drar i en och så mitt i allt vill man vara en så bra mamma man bara kan. Jag har tampats länge med de tankarna, att känna mig tillräcklig som mamma. Man vill ge dem så mycket att man ibland glömmer bort att man bara är människa och att göra sitt bästa är bra nog. Idag är jag till freds med just det, att jag gör mitt bästa, att småbarnstiden ofta är väldigt slitig men försöker tänka att deras barndom är nu och därför sänker mina krav på allt annat. Min utmaning är istället att hitta och våga lägga beslag på andrum i vardagen, stunder av egentid där jag får chans att hämta kraft. I söndags sprang jag för andra gången, jag gick rakt upp från sängen och ut genom dörren där jag mötte upp Ellie för ännu en skogsrunda. Denna gång sprang jag hela utan att stanna och även om jag inte kände det minsta sting av mindful running under själva springadet så kände jag mig så fylld av något härligt efteråt. Så ikväll drog jag mig ut igen i kvällssolen, omgiven av vitsippor och med Sabina Dhumba och Coldplay alldeles för högt i öronen. Tredje gången på en vecka och de 2,5 kilometrarna kändes… lättare. Hemma fick jag sällskap av Queen V att strecha ut med lite mjuk yoga. Simon hade lagat ugnsrostade grönsaker och ugnsbakad kyckling, jag adderade tre sorters sallad som tog över större delen av tallriken. Förr åt jag, möjligtvis, ibland, lite gurka och tomat till mina måltider. That was it! Bara tanken på grönsaker kändes olockande och i ärlighetens namn saknade jag kunskap och inspiration. Nu kommer jag på mig själv med att improvisera fram den ena vinegrätten efter den andra och slänger lugnt ihop hackade grönsaker och örter av det jag hittar i kylen hej vilt. Det är rätt lyxigt att ha flera olika sorters sallads- och grönsaksmixar att välja mellan på bordet, och i ärlighetens namn tar det inte så lång tid att hacka. Jag gör större portioner och lägger dem direkt i glasburkarna som jag sedan förvarar dem i i kylen, för att sedan enkelt kunna ha dem dagen efter igen. Tips tips!

Nu ska jag krypa ner, pirrig inför morgondagens släpp av Thailandsresan. Om just du bokar – skicka mig ett mail vet jag och berätta vem du är om du vill, vore så kul! 🙂 Sov gott!


2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page