top of page
  • hej388

SVETTIG & GLAD

Ni vet hur man gärna piffar till sig lite extra och väljer rätt vinkel när man ska ta ett snyggkort på sig själv. Så mycket energi bakom dessa foton, ibland till den grad att vi egentligen inte ser ut som oss själva. Varför gör vi det egentligen? Måste vi lirka fram den perfekta fasaden inför andra för att det ska kännas bra i magen när vi postar den? Ibland är det roligt med snyggkort, men jag känner att det verkligen inte gjorde verkligheten rättvis idag. Svettig, osminkad, trött och glad har jag sprungit 6 minuter i mina barfotaskor (träningsvärken är inte nådig i skenben) och 45 minuters yoga på altanen under solen. Jag tänker att det äldre grannparet, som är de enda med insyn till oss, säkerligen får sig en underhållande syn de dagar jag yogar ute. Speciellt när jag tränar på de lite mer utmanande poserna som kräver mer balans än min kropp har.  Eller om de har fönstret öppet och jag tränar högandning hehe. Från början tog tanken på att andra kan se mig träna en hel del av min energi, men det är en bra övning i sig att låta sig distansera sig från den ”rädslan” och fokusera inåt. För vad spelar det för roll?! Underbart skönt är det, att få yoga ute i den friska luften under en sol som värmer min kropp.

Idag var en jobb-dag. För er som inte vet driver jag och min sambo ett företag, min andra lilla bebis och passion. Det har jag gjort under hela tiden min son har funnits, vilket i vissa perioder har kräver en hel del energi. Men det har också gjort det möjligt för mig att fortsätta ta ut mammadagar mycket längre än ”vanligt” och jag behöver den balansen i mitt liv. Det kräver dock självdisciplin att kunna bestämma sig för att vissa dagar bara är mamma-dagar då jobbknappen får stängas av. På samma sätt som att vissa dagar är jobb-dagar och då ska effektiviteten fram. Jag har alltid haft ett ofantligt stort driv och kreativ kraft, vilket jag i vårt företag kan få utlopp för och där hämta energi. Så imorse svängde jag över med J till min älskade mormor ute på landet och åkte till produktionsstudion. Ordrar packades, ett stort lass ekologiska råvaror beställdes och jag fick chans att testa fram höstens nyheter. Vår högsäsong är höst/vinter/vår vilket gör att även om sommaren innebär en hel del beställningar så får jag här utrymme att kreativt skapa och utveckla vårt sortiment och koncept. Min skaparådra njuter och vi har så mycket häftiga saker på gång till hösten som ska vara redo att lanseras i mitten av oktober. ♡

Jag hoppas ni har en fantastisk dag och att ni njuter av supersommar-schemat! Senare idag kommer ett nytt recept ur kategorin ”ÅH-SÅ-GOTT”. Puss!


4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page