top of page
  • hej388

TIDNINGEN MAMA

De senaste dagarna har gått i sån fart, fyllda med vårsol och livsenergi, vilket på något självklart sätt går hand i hand. Igår började jag veckan med att möta en fantastisk skara människor som jag har äran att leda i yoga varje vecka och det riktigt lös i deras ögon när de klev in i salen, jag bara älskar hur vi nordbor blomma den här delen av året. Lovely! Förutom kvällens yogaklass så försöker jag att ha måndagen som en dag där jag bara är mamma, vilket igår tog oss till mina morföräldrars underbara gård ute på landet och till J’s stora glädje inkluderar en sväng ner till traktorerna. Som vår kille älskar traktorer (och yoga!)! Jag märker dessutom tydligare och tydligare hur jag blir en bättre mamma ju äldre han blir, inte bara på det där naturliga sättet att man vinner mer erfarenhet och utvecklas med tiden, utan snarare för att min personlighet trivs bättre med en pojke än en bebis. Givetvis var det en underbart fin period (som jag säkert kommer sakna mer i framtiden) när vår lilla kille var sådär pytteliten, bebistiden är ju mysig hur man än vrider på det, men för mig så har jag förstått att jag är mer en ”barn-mamma” än en ”bebis-mamma”. Förut var härligt men jag kände aldrig att jag liksom… passade som mamma på samma sätt som jag gör nu, för nu är en helt underbar tid. Att få ta del av hans tvååriga hjärnas fantastiska medvetenhet känns så obeskrivligt mäktigt och att få bli delaktig i hans kreativa lekar är underhållande utan dess like. Kanske för att jag själv är en stor do:er och älskar hans sällskap, som nu faktiskt är medveten på ett annat sätt!

Idag, tisdag, är veckans första stora jobbdag och lilleman är och leker hos min mormor -även kallad världens bästa pedagog! En privat yogaklass med en fin gravid elev fick starta dagen som nu är fylld med pappersarbete och möten.

Och just det, idag har tidningen MAMA skrivit ett superfint reportage om min och Jonathans drömresa till Bali med temat ”att följa sin dröm som mamma”. Lite galet att bläddra i sin favorittidning och hitta sig själv! 🙂 Och samtidigt ett sådant älskvärt ämne vars vikt jag regelbundet försöker förmedla som en del av genuin hälsa. Att lyssna på sin inre röst och önskan, samt våga bygga och fullfölja sin dröm är viktigt. Kram fina ni!


3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page