top of page
  • hej388

VACAY-MOOD

Jag sitter och tittar ut över vattnet, Beatles skönsång spelas, mina killar sover och brevid mig har jag en kopp te och en himla bra bok. Och jag inser att jag njuter av så många saker just nu. Jag njuter av att få vara på denna plats just nu, mitt ute i skärgården med alldeles för få måsten och krav, att vi sedan har ytterligare en hel veckas semester ihop, jag och min lilla familj. Jag njuter dagligen av tanken på att få leva ihop med den person som jag som trettonåring föll så hopplöst för och som jag efter många år senare till slut fick kalla min, och numera pappa till mina barn. På den kärlek, omtänksamhet och obegränsade pepp han skänker mig hela tiden. Av att vi har världens finaste son ihop och en till liten minimänniska påväg att få njuta av. Jag njuter av att nu se tillbaka i backspegeln på all sjukdom och ohälsa för att kunna se hur allt hade sin mening och hur varje liten pusselbit ledde mig hit, precis på rätt väg och rakt in i min passion. Det är mäktigt. Ja, som ni kanske hör har semestermoodet börjat kicka in med den stilla möjligheten att få börja reflektera över saker. Eller också så är det graviditetsfinalen och alla miljoner ton hormoner som fyller min kropp känslomässigt, kanske en mix av dem bägge.

Ikväll satt jag och spånade idéer inför hösten och vinterns spännande utveckling i Manic Organic. Det gör mig så glad att tänka på hur mycket glöd jag känner inför mitt jobb, hur det liksom kittlar i hjärtat av att få planera nästa steg.

Annars spenderar vi vår tid här med att hänga på bryggan, plocka blåbär, baka paj (typ varje kväll…) och så äter vi mat hela , känns det som. Vi har delat upp matlagningen så att vi har två dagar var att laga och bjuda resten av gänget på lunch och middag. Funkar perfekt! Till frukost har jag tagit med mitt durrabröd, chiafrön och havregryn för pudding och overnightoats samt frukt och grönsaker för smoothies. Utanför vår familjs stuga har vi en ljuvlig liten terrass där jag yogar och mediterar en stund varje dag, den mest lugna plats jag hittills har hittat i min yogapraktik. Ja, en perfekt vecka i skärgården helt enkelt.


5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page