top of page
20210212_163811.jpg

Kampanjpris 199 kr

(ord pris 229 kr)

Brave Soul-olja

POSITIVITY, COURAGE & STRENGTH

 

BRAVE SOUL är som balsam för själen; En modig vildhet i citrusens nyanser av bergamott och grapefrukt, som möter det varma och lena i vaniljblommans inre. Ylang ylang finstämmer sedan kombinationen genom sin starka egenskap att bidra positivt och i skapandet av ett balanserat sinne hos den som bär den. Och kanske handlar just BRAVE SOUL om balans, balans mellan friheten att få vara både modig nog att ta för sig av livet precis så storslaget som man önskar, och det varma trygga i att kravlöst bara få vara som den man är. Balans mellan det färgglada i passionen och det vackra i stillheten. Berikad med en liten karneol, den kristall som sägs skydda oss,  göra oss modiga och starka, men ocksp kreativa och blomstrande som människor.

 

BRAVE SOUL är oljan som ger dig det där lilla extra stödet att våga följa dina drömmar och känna dig bekväm nog att vara dig själv i alla lägen. Och för att hjälpa till att skapa den balans du längtar efter, likt en fredsmäklare mellan det fysiska, psykiska och spirituella, som alltid vill ditt bästa och har din rygg. Redo att boosta dig med självförtroende, mod, styrka och positiv energi.

 

Våra ekologiska Mood booster-oljor är doftande oljor med stärkande egenskaper, där varje olja tjänar sitt eget syfte att ta dig till nya härliga höjder av kreativitet, mod, styrka, inre lugn,  harmoni & passion. Basen består av en ekologisk kallpressad jojobaolja och noggrant utvalda doftsymfonier av ekologiska eteriska oljor, alla med olika egenskaper, toppat med en liten kristall - som tillsammans höjer ditt humör, stärker din inre klarhet och ökar ditt välbefinnande.

 

Varje flaska innehåller 10 ml olja och en kristall, och har en roller som gör att du enkelt kan applicera oljan på önskad kroppsdel.

 

Enbart för utvärtesbruk.

 

Givetvis vegansk!

INGREDIENSER: Kallpressad jojobaolja*, eterisk olja av grapefrukt*, eterisk olja av bergamot*, eterisk olja av ylang ylang*, naturlig doftolja** av vanilj*, Karneol

 

*= Ekologisk
**= En kombination av eterisk olja och naturligt utvunnen doftarom från vanilj

Liknande produkter

bottom of page