top of page
säljbild -1.jpg

Jag är Louise Strömberg

När jag för tio år sedan trodde att mitt liv skulle ta slut, fick det istället sin stora början. Idag brinner jag för att guida andra att leva helhjärtat.

Jag är coach, författare, yogalärare, poddare, influencer, mamma, holistisk hälsoaktivist och en kvinna med stora drömmar. Jag är galen i italiensk pizza, choklad och att surfa. 

För tio år sedan föll mitt liv isär, och jag nådde botten på ett sätt som fick mig att tvivla på att någonsin kunna hitta vägen upp igen.

En allvarlig sköldkörtelsjukdom med följande depression och utmattningssyndrom ledde mig till ett avgörande vägskäl. Där, när jag egentligen trodde livet tog slut, fick det istället sin stora början, och vägen ledde mig hem i mig själv. Jag fann något så ovärderligt stort och viktigt i konsten att leva mitt liv helhjärtat -och det är det jag idag ägnar min tid åt att dela med mig av till andra.

Kanske började du följa mig för flera år sedan tack vare mina recept, näringsrik god mat har onekligen varit en viktig del av min resa.

Eller så hittade du mig via min bok SELF LOVE, mina yogaklasser online eller så kanske du  hörde någon bekant prata varmt om mina banbrytande kvinnoretreats? Jag har nämligen skapat flera olika vägar för dig som längtar efter att få leva livet med frihet som ledord.

 

Min stora passion här i livet är ju trots allt att guida andra till att hitta hem i sin kropp, få tillgång till sin medfödda briljanta kraft, våga ta plats, leva med hela sitt modiga hjärta och känna kärlek till sig själv. Jag tror nämligen att en bättre värld börjar med att den enskilda individen trivs med sig själv och lever livet modigt fullt ut.

Jag är så otroligt glad att just du har hittat hit. Här kan du hitta mer info om vad jag erbjuder, sedan hittar du mig såklart på Instagram där jag dagligen håller till. 

 

Varmt välkommen till min värld, jag är så glad att du är här!

färdiga self love-25.jpg
bottom of page