top of page

Coaching

- Vårens tider är tyvärr fyllda -

Som Self love coach är jag i grunden livscoach, men med vidareutbildning inom relationen med oss själva, det inre barnet och traumaterapi. Jobbar jag med att guida till ett högre välmående på livets alla plan och djupare kärlek för den du är. Jag är nämligen fast beslutad om att världen blir en så mycket bättre plats om enskilda individer trivs i sig själva och lever livet helhjärtat.

 

Mitt mission är att möta dig där du är och hjälpa dig upptäcka din inre sanning och mest autentiska version av dig själv.  För att göra det, jobbar vi på ett djupare plan och öppnar upp ditt medvetande, som ligger till grund för alla dina beslut och beteenden. Vilket i sin tur är en förutsättning för att skapa en önskvärd, hållbar livsstil och förverkligandet av drömmar. Oavsett om du vill leva med ett bättre förhållningssätt till stress, skapa en hållbar livsstil med hälsa och balans, förverkliga dina drömmar eller göra deep soul work, så ä.

 

Se mig som en trygg  guidande hand som alltid har din rygg. Tillsammans jobbar vi för att stärka dig, oavsett var du befinner dig på din resa; vare sig du inte har påbörjat den, eller behöver hjälp att ta dig framåt - personligt, spirituellt, relationsmässigt som yrkesmässigt, jobbar vi för att läka såren i din själ och leda dig hem i din egen underbara kropp. Med ett synsätt där du känner genuin uppskattning och kärlek för den du är och tacksamhet för det du har

Coachingen sker via telefon eller Zoom, så din geografiska plats spelar ingen roll.


 

bottom of page