top of page

YOGA MED MIG

Yoga hemma

För mig har yogans entré i mitt liv varit en game changer. Det tog mig 23 år att våga ge det en chans; trots att det tidigare känts främmande och flummigt. Och till min stora förtjusning blev det början på ett kapitel som skulle förändra allt. Idag är jag utbildad yogalärare och leder klasser i såväl vinyasa, yin och hatha, och att guida andra in i yogans värld (oavsett nivå) är bland det bland det bästa och mest givande jag vet.

I vårt moderna samhälle har tempot överstigit vårt välmående och prestationsförmågan kompromissat bort de naturliga möjligheterna att tillgodose vårt livsviktiga behov av återhämtning. Vi ser det på så många plan: bristen på medveten närvaro, utbrändhet, känslan av otillräcklighet och inte minst den fysiska och psykiska hälsan. Här kommer yogan in i bilden - och ger oss lättillgängliga verktyg som gör skillnad i vår vardag och ökar vårt välbefinnande avsevärt.

 

Under mina yogaklasser ges du utrymme att landa i ditt själv precis som du är där du är, och få hämta den kraft, lugn och inspiration du behöver eller längtar efter. Samtidigt som du stärker upp din kropp och gör den rörlig och stark. Hälsofördelarna med både yinyoga & vinyasa är oändliga, på såväl kropp, sinne och själ. Inga förkunskaper krävs och du är alltid välkommen att höra av dig vid frågor eller funderingar.

Mina fysiska yogaklasser äger rum i Dagsberg (5 min utanför Norrköping) och med premiär i februari så startar jag en yogatermin online för alla er som vill yoga med mig på distans.

”Att säga att du inte kan yoga för att du inte är rörlig – är som att säga att du inte kan duscha för att du är smutsig!” Jag uppmanar dig att släppa alla fördomar kring din kropp och yoga, ge det en chans - och du kommer med största sannolikhet bli förälskad!

yin yoga

vinyasa yoga

Yinyoga är en lugn, mjuk & meditativ yogastil där vi använder props (yogaverktyg) för att stödja upp kroppen i diverse positioner och stannar i varje position i ca 3-7 minuter. Vi fokuserar på andetaget samtidigt som vi stretchar ut kroppen ända in i bindväven, vilket släpper spänningar och fysiska stagnationer. Extra bra för dig som löptränar eller styrketränar – eller helt enkelt bara känner dig stel och behöver varna ner. Det är inte konstigt att yin har kommit att bli en stor favorit av så många världen över! Alla är välkomna!

Vinyasa är en lite mer dynamisk yogastil där musklerna får jobba lite mer, men låt dig inte skrämmas av det – den meditativa biten och den fysiska vinsten är otrolig! Vi använder oss av djup yogaandning som vi kombinerar med härliga (och utmanande) yogapositioner i ett flöde. Kom som du är – det är ett roligt yogapass som lätt leder till ”yogabliss” (ett stadie av stark självkänsla, euofori & glädje)!

MINA YOGAKLASSER

LOUISE STRÖMBERG

SELF LOVE & FEMALE EMPOWERMENT

bottom of page