top of page
  • hej388

BYE BYE BALI

Då tackar vi Bali för denna gång, vilken fantastisk semester dessa sjutton dagarna har bjudit på. Älskade ö, folk, mat, väder och inte minst hotell. Att åka såhär långt med barn kanske inte är det första man tänker på. Ändå skulle jag helhjärtat vilja rekommendera just Bali för barnfamiljer, det är verkligen ett sånt paradis! Och även om biljetten hit är lite dyrare så är resterande delar av resan bra mycket billigare än exempelvis Thailand och gänget. (Tänkte knåpa ihop en liten Bali-guide någon dag framöver för er som är lite nyfikna).

Vi har konstaterat båda två att reselängden blev perfekt, nu är vi mätta på semester och taggade på att få komma hem. Hem till älskade rutiner, hemlagad mat, kranvatten, egen säng och slippa svettas så fort man går ut och att slippa pruta varje gång man ska handla. Jag säger ofta att en av de bästa sakerna med att resa bort är att få komma hem, det är en fin känsla. Är man borta en perfekt lång tidsperiod så hinner man fylla på batterierna och börja uppskatta de där sakerna man annars tar för givet i vardagen. Denna semester har bjudit på så mycket god mat, en stor mängd kokosnötter (minst en varje dag och i slutet köpte vi hem från mataffären som Simon öppnade med kniv), härliga skratt (J har bjudit oss på många), sol, bad och närhet. Jag har frossat i färsk frukt (har fortfarande 10 passionsfrukter, papaya, mango och avokado kvar att äta upp innan vi åker till flygplatsen ikväll), massage och yoga. Nu ser vi fram mot vår älskade hemmavardag! Att ha sluppit tvätta, laga mat, städa och jobba för att istället spendera tid med varandra, sätta sig vid ett serverat bord och få rummet städat är lyxigt. Men nu ska det bli härligt att få landa i vårt älskade hem och börja njuta av vårens ankomst. Vi har så mycket härligt att se fram emot, jobbmässigt men också påsk och Jonathans födelsedag. Jag ser fram emot att få klä på mig vårkläder, påskpynta, köpa tulpaner, laga och baka nyttig mat. Och börja springa igen! Plus att två olika yogaklasser väntar i veckan, ska bli spännande.

Nu har vi varit ute och ätit lunch på det som blivit vårt lilla stammishak och ätit två stora portioner raw ice cream med kokos (Jonathans första ”glass” och han äääälskar det!). J har precis sovit nap och nu ska vi ner och bada rejält i poolen, packa det sista och äta en sista indonesisk middag innan vi åker till flygplatsen. Planet mot Qatar lyfter vid 01.10 inatt och så väntar en 19h lång resa (ink mellanlandning). ♡ Puss och kram från oss!17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Ubud

Commentaires


bottom of page