top of page
  • hej388

GREEN SMOOTHIE & FLEA MARKET


Inatt bestämde vi oss för att vi skulle påbörja avslutandet av nattamningen. De senaste fjorton månaderna har jag ammat J varannan timme varje natt och det känns fint att ha haft förmånen att kunna ge det till honom. Men nu sedan en tid har jag allt mer börjat känna att det bör bli ett avslutat kapitel. Så inatt var första natten och som väntat följde timmar av hysterisk gråt och en mamma som sjöng någon form av Babblarna tills vi båda slocknade av utmattning. Simon jobbade idag och vi tog en lugn morgon, frukosten bestod av en äggröra med dill/purjolök och en krämig grön smoothie to go. Jag älskar att spara på glasburkar med lock, till Simons förtret hehe, men de är perfekta att ha just i detta syfte: Att ta med smoothie, mat och dryck i.

Utan vidare planering så impulsade vi med min vän Jossan in till stan där en stor loppis bredde ut sig på gatorna. Och vilka fynd jag gjorde, helt ärligt så kommer jag sluta handla 75% av det jag idag handlar direkt i butiker… Jag som bara för en vecka sedan sa att jag aldrig skulle köpa träningskläder på loppis pga den intima känslan kom hem med två yogatoppar och en träningsbh… Men när man hittar en ny bh från Lululemon som i vanliga fall lätt tar en femhundring och denna säljs för 40 kronor, ja då ändrar man sig tydligen ganska fort. Och de två yogatopparna såldes av en trevlig tjej för 10 kronor styck, så där var uppenbarligen spärren släppt… Jag har en grej att alltid titta på försäljaren av kläderna som säljs på loppis, kan jag identifiera mig av det intryck jag får så känns det bra att köpa saker av denne, känner ni igen er? Jag köpte dessutom en randig topp, ett par nya espandrillos, två par shorts från PoP/HM till J och en skål, allt för 60 kronor. Och slutligen, det som jag tillsammans med sportbh:n är nöjdast över – en matsäckslåda i rostfritt stål i superfint skick för en femtiolapp. INGEN PLAST WHAT SO EVER! Jag inser nu att jag har blivit en sådan där person som älskar loppisfynd, men jag skrotar fördomen om att det bara handlar om små porslinshundar och gamla mattor som fynden består av. Nu riktigt längtar jag efter att få köpa det där huset vi letar efter, med mer plats att inreda! På tal om det, nästa vecka ska vi på TVÅ visningar. Hoppas att något av dem är vårt drömhus. Ha en fin dag!
1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Ubud

Comments


bottom of page