top of page
  • hej388

Havre- & banankakor


Idag tänkte jag bjuda på något av Jonathans största mellanmålsfavorit – nämligen mina Havre- och banankakor. De är busenkla att göra och passar sådär riktigt bra till både mellis, fika, picknick och frukost (japp, du läste rätt – kakor till frukost)! De är sötade med banan och russin (valbart) och smakar riktigt mumsigt!

Får mitt recept liv i ditt kök? Lämna gärna en kommentar under aktuellt receptinlägg och berätta vad du tyckte då jag älskar er feedback. Postar du en bild? Tagga gärna din bild med #organicbymommy. ♥

HAVRE- & BANANKAKOR Ca 12 stycken 3 dl Havregryn 2 Bananer (gärna övermogna rackare) 1/2 dl Chiafrön 1/2 dl Kokosflingor 1/2 dl Russin 2 tsk Kanel Ev. lite agave/honung* för ytterligare sötning _________________________ *Ej vegansk Sätt ugnen på 200 grader. Mixa alla ingredienser med hjälp av en stavmixer och bred med hjälp av händerna ut dem till små runda, platta kakor på en bakplåtspappersklädd plåt. Baka i ca 10-15 minuter (håll koll så att de inte bränns!). Ta sedan ut dem och låt dem svakna helt. Njut!

764 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page