top of page
  • hej388

WORKSHOP: SOCKER- & GLUTENFRI KOST

Ännu en dag har smitit förbi här i Valbonne, fylld med yogaklasser (vi startade morgonen 7:30 med yoga vid poolen), god mat, en herrans massa skratt (tror lilla bebisen undrar om hen någonsin komma få ligga still därinne såsom mina skrattmuskler rör sig) och så en härlig workshop! Vi pratade om varför man bör börja äta en socker- och glutenfri kost, vad man kan äta istället (ni vet att jag är för naturlig glutenfri mat och inte glutenfria snabbsubstitut) och mina tips kring hela omställningen. Avslutningsvis delades gruppen in i tre lag med två av mina recept i varje, alltifrån raw cheesecake med hallon/citron/kardemumma, chokladbiskvier, pitabröd, morotskakecupcakes med mera och så tog vi plats i köket där alla fick baka! Till middagen åt vi bland annat pitabröden till Carols gudomliga ärtpest och linshummus samt avslutade med ett stort efterrättsbord. De var så himla duktiga, och betygen såsom ”godare än ohälsosamma orginalet”, ”himmelsk” och ”kan lura vem som helst att tro att den är onyttig” haglade ner över dagens verk. Fantastiskt roligt!

Killarna därhemma skickar mig uppdateringar från lekland, lekpark och melonmys ute i tädgården. De är så fina och jag känner mig så lyckligt lottad som har en man som aldrig tvekade inför att jag skulle åka och förverkliga ytterligare en dröm som denna. Idag väntar ännu en dag i dessa tjejers sällskap och i denna drömmiga miljö, vilken lyx! Jag hoppas att ni får en underbar dag!

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page