top of page
20210215_121055-2.jpg

79 kr

Tacksamhetsboken

Att aktivt utöva tacksamhet har i forskningsstudier visat sig påverka både vår psykiska och fysiska hälsa till det markant bättre. Det lär oss att bli mer noggranna med att se och känna uppskattning för det som faktiskt finns i vårt liv, både i vår omvärld utanför - såväl som allt som finns inom oss. Och spännande nog har det visat sig att det inte bara ökar vårt psykiska välbefinnande och får oss att uppskatta livets alla bitar, utan att vi även löper mindre risk att behöva uppsöka läkare (japp, de som utövar tacksamhet i sin vardag blir enligt stora studier alltså även mindre sjuka, visst är det intressant?).

 

Att lägga till en enkel rutin av att öva tacksamhet har otroligt värdefulla effekter. Men för att skapa en hållbar vana behöver aktiviteten vara smidig att få till -där kommer tacksamhetsboken in!

 

Min Tacksamhetsbok är en otroligt vacker, liten anteckningsbok i A6-format (10,5 cm x 14,8 cm), där du enkelt kan skriva ner 3 till 5 händelser, upplevelser, människor eller saker du känner tacksamhet inför.

 

Exempelvis när du vaknar, eller innan du ska sova. Den innehåller 40 stycken 100 grams ark från Smålands skogar och har en sydd rygg. Texten Thankful är guldfolierad. Färgerna på boken är gräddvit med mönster av ljusrosa, terakotta och varm beige blommor, med petroleumblåa blad.

 

Boken har jag fått äran att designa ihop med Anna Svensson på Formstigen Designstudio.

Liknande produkter

bottom of page