top of page
  • hej388

Amerikanska pannkakor (lchf & paleo)

God morgon, det känns som dubbel jackpott med både fredag och solsken på en klarblå himmel när man vaknar.Någon mer som känner att denna vecka gick ovanligt snabbt?! Inte oss emot, vi längtar efter familjetid att baramysa, leka och sitta och prata, om veckan som varit och om spännande saker som komma skall. Både Simon och jag har ett flertal stora saker inom våra företag som är på g, båda är på varsitt håll men det är så givande att få ta del i vad som sker utvecklingsmässigt och få sätta sig in i förväntningar och planer. Samt ge stöd. Jag är dessutom strax redo att i sjösätta ett projekt som ligger mig varmt om hjärtat och som jag tror kommer bli en stor bidragande faktor till förbättring i mångas liv. Det vänder sig till alla i allmänhet, men till de som vill ha ett mer glädjefyllt liv med hög självkänsla i synnerhet. Idag ska jag förbi tryckeriet för sista slipningen. Åh, jag ser fram emot att få presentera den! I helgen bör det vara dags…

Idag tänkte jag passa på att bjuda på mitt goda pannkaksrecept som jag skulle kunna äta varje dag… När jag åt en Candida diet levde jag lite på detta som frukost (och tröttnade ändå inte). Det är gluten-, socker- och mjölkfritt (LCHF + paleo-perfekt) och smakar underbart gott. Vill man ha i mejerier så går det alldeles utmärkt! Jag gör dem ofta som plättar då det är perfekt för små barnhänder. De är näringsrika, höga i protein och bra fetter -och smakar ljuvligt! Vispa ihop lite kokosgrädde + vaniljpulver och passa på att köpa hem en burk färska ekologiska jordgubbar (15kr på Ica Kvantum denna vecka) och servera till. Voila så är helgfrukosten fixad!

Ha en underbart fredag fina ni! Och tack till alla ni som delat med er om hur receptet just ni provat blev, otroligt kul! Lägger ni ut bild -tagga gärna med OrganicbyMommy så att jag får se era mästerverk! 🙂

MUMSIGA PANNKAKOR ca 13 plättar – 2 dl Kokosmjölk (eller grädde) – 2 ägg – 1 msk kokosmjöl – 1 msk fiberhusk – 1 nypa salt – 1 nypa vaniljpulver – kokosolja att steka i

Mixa allt utan kokosolja med stavmixer, låt stå 5 min. Stek i kokosolja. NJUT!


115 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page