top of page
  • hej388

Fyllda portabellosvampar


Om du, som jag, är en pizzaperson och samtidigt försöker öka de vegetariska rätterna på matschemat så är fyllda portabella-svampar definitivt något för dig! Eller om du helt enkelt bara älskar god mat i allmänhet! 😉 Dessa godingar går enkelt att slänga ihop och kan varieras i oändlighet, men detta grundrecept är perfekt att utgå ifrån!


FYLLDA PORTABELLA-SVAMPAR

Portabella-svampar 1/3-del Passerade tomater 2/3-delar riven ost (jag älskar att riva Garants Ekologiska goudaost och en kub mozzrella i) Torkad oregano Salt

Sätt ugnen på 200 grader. Tvätta av svamparna och ta bort skaften om de finns kvar. Blanda sedan ihop passerade tomater, oregano och riven ost till en röra som du klickar ut i varje svamp. Strö gärna lite extra riven ost över och skjuts in i ugnen tills osten har fått en fin färg!

9 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page