top of page
  • hej388

Raw tzatziki (lchf & paleo)


Som den sås- och dressingmänniska jag är så älskar jag att hitta/skapa nyttiga OCH goda såser och dressingar där listan på ingredienser inte innehåller en hög med tillsatser och ifrågasättbara namn. Jag älskar ren mat och länge så struntade jag i att använda dressing/såser då alternativerna på marknaden idag känns så knapp, tråkigt nog gjorde det att jag ofta saknade något till mina måltider och sallader.  Och mitt mission på senare tid är just att gräva fram eller ta fram recept på just dessa saker som är rena och urgoda! Helst gärna mjölkfria, vegetariska och om det går veganska. Tzatziki är en stor favorit och här kommer min älskade version av den grekiska såsen, gjord på … CASHEWNÖTTER. Så god, krämig och enkel att göra. Perfekt som tillbehör året runt – och speciellt nu på sommaren! Hoppas den ska smaka!


#TILLBEHÖRPÅMATBORDET #SÅSERampRÖROR #PALEOMEJERIFRITT #RAWFOOD #VEGETARISKARÄTTER #ÄGGFRITT #CLEANEATING #LCHFLÅGKOLHYDRATSKOST #MJÖLKFRITT #RECEPT #MATFRÅNGRUNDEN #VEGANSK

19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

LOUISE STRÖMBERG

SELF LOVE & FEMALE EMPOWERMENT

bottom of page