top of page
  • hej388

Smoothiebowl med banan, avokado & spenat

Jag älskar när jag får i mig en stor dos grönt och allra bäst gillar jag att kickstarta dagen med något riktigt näringstätt – och då passar denna smoothie/smoothiebowl perfekt! Den innehåller en hel drös med näringsämnen och fetter som fyller på din kropp med bra energi. Har du dessutom bråttom så är det en fantastisk frukost eller mellanmål på jobbet/skolan att mixa ihop kvällen innan, hälla i en to-go-cup och låta den vila i kylskåpet tills du ska ge dig i väg!


 GRÖN SMOOTHIEBOWL MED SPENAT & AVOKADO

1 stor portion

1 påse babyspenat (ca 70 gram)

1 avokado

2 banan

en skvätt kombucha/kokosvatten/vatten

Mixa allt slätt med stavmixer. För att dekorera med ett vitt lager som på bild mixar jag kokosgrädde med banan till en slät smet, ringlar över och drar med tandpetare i för mönstereffekt.

19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page