top of page
  • hej388

UNDERBAR DAG I MEXIKANSKA SOLEN

Idag är en sådan fin dag som man helst av allt skulle vilja pausa, ta ett känslofoto av och spara i hjärtat. Dels för att vi semestrar i paradiset, bättre sömn (senaste nätterna har ljudnivån varit hemsk till denna morsa krävde att få ett uppgraderat TYST rum!) och en liten kille som inte varit särskilt trotsig alls (tidiga tvåårstrotsen tar inte semester kan jag lova!). Samt att vi tillfrisknat efter ett dygns magsjuka, det gör alltid livet lite extra vackert den första friskdagen.


Att vara sjuk, med ett sjukt barn som resande ensamförälder är inget vidare alls. Men sånt man får ha med i beräkningen när man låter kroppen utsättas får en främmande bakteriekultur. Vi boostade kroppen med koloidalt silver (naturligt bakteriedödande) och probiotika (goda magbakterier) och så frisknade vi på! Men just de där timmarna när det är som värst, fy vad livet är tungt då.. Lika lätt, härligt och underbart är det när man äntligen kommer ur sjukdvalan. Så idag har vi njutit, tagit promenad, hängt vid poolen och kids klubben som är fantastisk med mängder at rushbanor, pysselrum, filmrum, tv-spelsrum för de äldre, mindre pool när man tröttnar på den stora barnpoolen och fullt med aktiviteter och spel!Vi avslutade dagen med att äta italienskt på en av hotellets alla restauranger. Då vi bokade all inklusive-hotell så hade jag en liten oro över att maten skulle bli enformig och mindre näringsrik. Tvärtom så blev jag rejält överraskad av det härliga restaurangutbudet på 10 olika hak, både bufféstyle och a la carte. Det både varieras flitigt och erbjuds nyttigheter som bönsallad, linssallad och mängder av grönsaker och sallader. Vilket har gjort det väldigt lätt att äta bra! Mer om det i hotellrecensionen. 🙂
Förresten så bor vi precis på denna vackra strand, att ha allt på plats -pooler, restauranger, strand, barnaktiviteter och träning är för mig ett vinnande semesterkoncept när man reser med barn. Så smidigt och skönt!

8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Ubud

Comments


bottom of page