top of page
  • hej388

VIVA LA MEXICO


De senaste dagarna har vi njutit av Mexikos pudervita sand och turkosa vatten. I söndags stack vi nämligen över hit från Miami, även det som överraskning till Kristen som fick denna resa av oss alla i födelsedagspresent. Hotellet är fantastiskt, ja bland de bästa jag bott på, och givetvis kommer ni få en liten review av det efter vistelsen.

Som vanligt så har vi tagit de första dagarna till att landa ordentligt och hitta rutiner som passar oss. Jonathan sover, som alltid, underbart bra på dessa breddgrader med jetlagen i närheten, vilket innebär att jag faktiskt får en god sömn på naturlig väg. Ovärderligt! Vi går upp runt 5-6, äter frukost vid 6:30 (åh maten alltså, så god!), chillar på rummet, 9:00 är det yoga varje dag (fantastisk lärare), sedan hänger vi vid pool eller strand till kl 12:00 då vi äter lunch, hänger vid poolen,  duschar inför kvällen och äter middag vid 18 på en av alla härliga restauranger. Sedan söver jag J vid 19, läser bok och somnar vid 20-21. Underbart semestermood!

Att få yoga med nya lärare är bland det bästa jag vet, det breddar alltid min kunskap och fyller mig med inspiration. Och det är precis vad jag är nu, fylld av inspiration och så ivrig på att få komma hem och starta igång klasserna den 23 januari! Men först ska vi fortsätta vila upp och njuta av Mexiko och Florida! ♡

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Ubud

bottom of page