top of page
  • hej388

FÖDELSEDAGSMIDDAG

Idag fyllde Simon år och vi firade med middag här hemma! Som alltid så önskar han sig ingenting och man får extraknäcka som superdetektiv i ett par månader innan den stora dagen. Vi vill verkligen inte köpa saker ”bara för att” till varandra, men ändå så är det ju så himla mysigt att få ge något fint och behövligt. Jag försöker därför lägga på minnet saker han hintar om, och blev riktigt nöjd med vad vi fixade till. Från mig och barnen blev det ett par ordentliga löparbyxor och två riktigt fina damcyklar, en till oss vardera, i nyskick som jag fyndat på Blocket. Svärmor hade dessutom två cykelstolar liggandes som vi kan använda till barnen, så nu ska det cyklas! Jag kommer även leta vidare efter en cykelvagn att köpa begagnad, då det var så himla praktiskt och omtyckt när vi cyklade runt Atlanta med Jonathan för två år sedan hos min svägerska. Och jag var inte ensam om att återanvända gamla presentkartonger och butiksbroschyrer istället för att slå in med inslagspapper, så hade även resten av hans familj gjort med tidningspapper. De har verkligen fattat galoppen av vad vi tycker är viktigt, att tänka på miljön – vilket jag tycker är väldigt fint.

Födelsesagsbarnet hade sedan beställt halloumiburgare och till efterrätt bakade jag min rawfood Snickers glasstårta (gammal favorit som ni hittar här och har ni inte bakat den innan så är det dags att göra så NU!?). Himla gott och mysig kväll!

8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page