top of page
  • hej388

Healer & hejdå Canggu

Nu börjar resans första del lida mot sitt slut. Barnens och min dryga månad bland risfält, banan- och papayaträd här i livliga Canggu är bakom oss och idag bär det av mot lugna, mysiga staden Sanur. Där känner jag mig hemma (där har vi båda semestrat en hel del och jag och Jonathan bodde där under min yogalärareutbildning) och det ska mysigt att komma tillbaka! Då min mammas familj anlände igår och bor där så checkar vi in på deras hotell precis på stranden för tre nätter ihop innan Simon med familj kommer ner i helgen. Jag längtar efter att äntligen bo nära havet!

Igår yogade jag och Deniese och avslutade med en urgod bönburgare! Senare på eftermiddagen kom healern som då var på vårt retreat för en privat session. Hon jobbar med reikihealing och chakrabalansering – där man enkelt då kan beskriva det som att hon jobbar med att känna in ens kropps energifält och stimulera läkning och balans i dem. Väldigt häftig och maffig känsla. Det tog nog bara max fem minuter in i vår session då jag hamnade i en djupsömn av starka drömmar och på ett kick så hade 1,5 timma gått och jag vaknade. När jag vaknade var jag full av irritation och frustration, och en klar känsla av att något satts igång inom mig. Hon berättade att hon sett tydligt framför sig hur jag varit med om ett trauma som jag på allvar nu måste bearbeta (med tydlig beskrivning av personerna inblandade) för att kunna läka de sår som de lämnat efter sig. Jag blev mållös då det var så på pricken och stämde in så bra! Det och många fler träffande och intressanta saker och tankar kring hur jag kan stimulera förändring och bearbetning av saker i livet sas. Väldigt intressant!

11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page