top of page
  • hej388

Raw kola- & quinoabollar med havssalt


Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bodystore.se

Underbart goda rawfoodbollar med smak av havssalt och puffigt motstånd av små quinoapuffar är verkligen en hit bland både barn och vuxna! Superenkla att slänga ihop och ljuvligt koliga i smaken, mums! Vi har döpt dem till Qioulabollar (quinoa + kola) här hemma och äter dem som såväl lördagsgodis som picknick-snacks. Hoppas det ska smaka!

Får mitt recept liv i ditt kök? Lämna gärna en kommentar under aktuellt receptinlägg och berätta vad du tyckte och tagga gärna din bild med #organicbymommy. ♥


RAW QUIOLABOLLAR (KOLABOLLAR MED QUINOAPUFFAR) 12-14 stycken 25 dadlar utan kärnor (köp här) 1/2 dl kokosolja (köp här) 1 tsk havssalt (köp här) 1/2 tsk vaniljpulver (köp här) 1 dl qinoapuffar (köp här) _________________________ Börja med att mixa dadlar och kokosolja i en stark mixer/matberedare tills det blir en slät smet. Det tar ett par minuter, så ha tålamod, den ska verkligen bli ”kolig” i konsistensen. Häll därefter i vaniljpulvret och havssaltet och mixa igen. Lägg över smeten i en skål och häll i quinoapuffarna, blanda om ordentligt med händerna och rulla till bollar. Förvara i kylen fram till servering. Njut!

110 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page