top of page
  • hej388

TRUE FOOD KITCHEN

Ännu en fantastisk dag har kommit till ända. Vi tog en skön dag vid min svägerskas pool, grillade lunch och bara hängde allihop. Behövligt mellan alla aktiviteter. Ikväll passade jag på att träffa Kori, en av mina närmaste vänner från skoltiden i Florida som numera bor i Atlanta. Killarna stannade hemma i huset medan vi tog två timmar av god mat och prat i mängder. Hon tog med mig till ett av sina favoritställen, som numera även halkat upp på min lista av favorithak. Vilket ställe! Alla ni därute som också älskar nyttig, ekologisk, närproducerad, hållbar mat som smakar UNDERBART -här är ännu ett USATIPS till er: Besök TRUE FOOD KITCHEN! Det är en relativt ny restaurangkedja som idag finns här i Atlanta, Colorado, Arizona, Virginia, Kalifornien och Texas

Och där varje liten detalj är tilltänkt. Maten är lagad av närproducerad mat där majoriteten är eko och från hållbara odlingar/farmar. Det som erbjuds går helt enligt riktlinjerna för vad som räknas som ”Antiinflammatorisk kost” = väldigt bra för din kropp! Jag valde en grön juice med kål/selleri/lime/ingefära/äpple, en kalkonhamburgare med glutenfritt bröd och till det sötpotatistärningar. Åh så gott!

Nu ska jag krypa ner brevid mina killar, imorgon väntar shopping! Kram på er! ♡


2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Ubud

Comentarios


bottom of page