top of page
  • hej388

Zombie, ormar & födelsedagsfirande

Om det är något jag lärt mig den senaste veckan så är det att inte flyga med rejäl förkylning i kroppen. Det påfrestade kroppen rejält och skruvade upp nivån till bihåleinflammation… Det i ett stadie av att inte kunnat sova på 42 timmar (hemresan, tid innan och efter – man kan ju liksom inte gå och lägga sig närsom när man har barn) plus 7 timmars jetlag, plus trötta barn… Blev en liten utmaning. Ni vet känslan av att komma hem pigg och pepp efter en semester? Jag (vi) har känt mig som en genomsjuk och utbränd zombie veckans första fem dagar. Hehe. Barnen mår dock väldigt mycket bättre och våra sömntider har blivit sundare för varje dag (Första dagen hemma kämpade vi oss plågsamt för att hålla oss vakna till 16.30 och vaknade pigga vid 03.00). Mitt huvud har uppenbart känt sig disorienterat, för första natten vaknade jag kallsvettig och helt övertygad om att jag blivit lämnad ensam utomhus att sova i en säng i den becksvarta natten på Bali och att det var ormar bredvid. Jag var utom mig av rädsla. Så jag skrek allt jag kunde efter mina svärföräldrar (?) Och därefter Simon (som sov för djupt för att svara de första ropen) som till slut svarade förvirrat. Jag frågade då desperat vart vi var och om det var ormar här. Han svarade tillbaka lika yr att han inte visste. Det tog oss en stund att i mörkret känna oss omkring för att förstå att vi sov hemma i vår säng i Sverige. Jepp, jetlaggen har varit påtaglig…

Trots tuff start hemma så har vi börjat komma tillbaka till rutiner och njuter så av vårsolen- herregud så mycket som kommer till liv med den. Jonathan har börjat förskola igen (han går 15 timmar i veckan) och jag har försökt besegra berget av tvätt, lagret av två månaders damm och den dunkande huvudvärken av svullna bihålor.

På söndag ska vi fira J som fyller 4 (!) Och har förenklat så mycket som möjligt genom att catera maten vi ska äta. Jag har en liten benägenhet att bli lite väl ambitiös när vi ska bjuda till fest och att gå all in med mat, städ och fix under småbarnsåren har vi insett lätt kan sluta i kaos… Så nu försöker vi förenkla i den mån det går, speciellt under de perioder då energin är lite lägre. Grymt bra koncept i vår familj! Därmed ska vi ta morgondagen till att fixa det sista och kanske blir ett och annat fönster tvättat trots allt. Men först: sömn!

Just ja, nu har de första omgångarna bröllopsbilder trillat in (Kan inte sluta titta!) Och jag tänkte försöka knåpa ihop ett inlägg till nästa vecka där ni får se och läsa om vår stora dag.? Tills dess – en liten sneak peak…

Taget av min fantastiska vän Deniese Thorvaldsson

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page