top of page
  • hej388

FJÄRILAR I MAGEN

God morgon! Vaknade nyss med en fjärilsfarm i magen. Resten av kroppen känns som om den blivit utsatt för en dunderkväll på krogen (medan den egentligen bara tillhör en småbarnsförälder som varit på familjemiddagar och lagt sig ”sent” två dagar irad hehe). Tillbaka till fjärilsinvasionen. Om två dagar bär det hem till Florida igen och jag kan knappt bärga mig. I veckan såg jag på mysiga Parneviks tv-program, de bor i Jupiter som ligger 25 minuter ifrån oss men just denna vecka tog de sig en liten semesterroadtrip till ”min” stad Stuart. När de körde upp på den välkända strandpromenaden och uppfarten av deras lånade hus så fick jag sådan feeling, för att det är ”vår” strand. Då slog hjärtat några extra slag, tänk att barnen och jag kommer vara tillbaka vid den turkosa remsan om mindre än en vecka.

Stuart är inte turistig överhuvudtaget, utan snarare mer känd för att vara hem åt större företagare, idrottare och skådespelare i USA. Och med enbart drygt 15 000 invånare så är det en liten vacker gömd pärla vid havet som omges av broar och fina båthamnar. I början av förra året var jag över med Jonathan, men han var då fortfarande väldigt liten och kunde inte prata. I år ska det bli så otrolig spännande att få uppleva hur han gillar allt och att faktiskt få visa allting för vår stora lilla kille. Och inte minst att låta honom få träffa familjen och hunden Katie!

Idag ska jag packa, göra klart bokföringen och kila in en sväng till stan på jakt efter fina skor till bröllopet i helgen. Klädkoden är beach formal, hur enkelt som helst…

16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page