top of page
  • hej388

FRÅGOR OM BALI-RETREATET

Gud så roligt att ni är så många som fastnade för retreat-resan i vår till Bali! Bara tanken på att jag och Jenny ska få chansen att spendera 7 dagar med (max) 16 personer av er, få lära känna er och fylla er med all energi, inspiration och motivation vi bara kan -och dessutom i den mörkaste februari- känns ju verkligen oslagbart! Snacka om att vintern 2019 kommer kännas efterlängtad! Jag har fått in en hel del intresseanmälningar och också en hel del frågor, så jag tänkte därför ta tillfället i akt att svara på dem så att ni får ytterligare lite info innan och inte missar att boka när platserna släpps nästa tisdag! So here we go!

1. Retreatet är en vecka. Bör man inte vara borta längre när man ska resa så långt?

Frågar du mig om vad jag rekommenderar så ABSOLUT! Dels för att Bali är en magisk plats och för att resan dit är så lång. Kan du vara borta minst 2 veckor så är det ju suveränt, men alla har olika förutsättningar. Du bokar då bara till hotellnätter i staden vi ska bo i eller någon annan stad, denna ö har så många underbara platser värda att se och det är superenkelt att ta sig runt! Maila mig så kan jag ge lite tips!

2. Är det dyrt på Bali?

Raka motsatsen! Visst kan du hitta dyra prislappar även där om du letar och söker det lyxigaste (som på alla platser). Men Bali är otroligt billigt (generellt billigare än Thailand till och med!) Och du får så mycket semester för dina pengarna!

3. Kan man ta med sig familjen/partnern på något sätt (alltså om man själv ska vara med på retreatet)?

Ja, jag har skapat plats för 2 deltagarplatser för dig som vill ha eget boende. Exempelvis då du tar med familjen eller din partner och väljer att bo med dem/denne i närheten men är med på allt annat i retreatet.

4. Är det bara för kvinnor eller kan man som man också åka? Och är det bara för en yngre målgrupp?

Mina retreats är för alla oavsett kön eller ålder! Det är dynamiken som gör det så härligt!

5. Kan man åka ensam?

Såklart! Visst är det roligt att åka ihop med en vän eller partner, men jag älskar också att resa själv! Du kommer garanterat finna ny vänner och spännande bekantskaper!

6. Kan man åka även om man aldrig tidigare har yogat?

Ja, oavsett om du är van yogautövare eller aldrig tidigare har testat så kommer vi anpassa våra klasser. Detta är en perfekt möjlighet att testa på Yoga!

7. Hur varmt är det på Bali då?

Drygt 30 grader i luften och 29 i vattnet.

8. Hur mycket kommer du vara med på resan? Får vi någon egentid?

Jag kommer leda hälften av yogaklasserna, inspirationsstunderna och matlagningsworkshoppen. Samt vara med på utflykten till Ubud, surfa med er och äta både en och annan måltid ihop! Vi kommer få gott om tid ihop och ni kommer även få gott om tid att vila, bada, sola, luncha ute på någon av alla underbara restauranger och hälsocafeer!

9. För någon som aldrig varit på Bali, hur skulle du beskriva resmålet?

Tänk dig en förtrollande natur, varmt hav, genuint underbara människor, hälsomat till ”vardagsmat” och en inspirerande energi som når själen på ett förundrande och mystiskt sätt. Bali är en plats man blir kär i. Bali är en plats som utrymme för vem som helst att landa i sig själv, börja lyssna på sitt inre och ge sitt liv en nystart. Bali läker något inom en och Bali sår något vackert inom dig. Låter det flum? Ja kanske, alla jag har träffat som någon gång har varit på Bali har upplevt den där mystiska dragningskraften på ett eller annat sätt och ler alltid bara man nämner själva ordet Bali. Ungefär så. ?

10. Varför valde du just Bali? Och berätta mer om veckans innehåll.

När jag skapar mina retreats utgår jag alltid ifrån hur det perfekta retreatet skulle se ut enligt mig själv. Du ska åka hem och känna en känsla av enorm energipåfyllnad, lugn och inspiration. Och du ska få bära med dig otroligt fina minnen och betydelsefulla, nyfunna kunskaper/insikter. Förutom allt det jag skriver om i svaren ovanför detta, så har Bali allt man kan önska. Det är en magisk plats som erbjuder värme och sol mitt i det kallaste februari. En tid på året då många behöver som mest motivation, ljus och livsenergi. Förutom all härlig hälsomat, sol, yoga, bad och återhämtning så har jag vävt in en surfklass där man Får möjligheten att testa på att surfa under ett par timmar med proffsiga lärare. Samt en utflykt till häftiga staden Ubud, där man kan vandra i apskogen, gå på marknad, kika i de små butikerna, boka tid med healer eller gå på spa (en massage på 60 min kostar under hundralappen vart du än är på Bali och det kryllar av spa:n..). Utöver det så har jag lagt in valet av antingen en personlig träff med Ayurvedaläkare som ger dig svar på din individuella kroppstyp och tillhörande livsstilstips eller 60 min healing. Samt en timmas massagebehandling och en matlagnings workshop med mig. Sedan kommer jag och Jenny köra föreläsningar/inspirationsstunder inom många välbehövliga hälsoämnen. Dessa kan bli rätt kraftfulla! Med andra ord, en drömmig resa, minst sagt.

11. Kommer det bli fler Bali-resor framöver?

Just nu är det bara denna planerad. Jag säger aldrig aldrig, men just dessa långa exotiska resor kommer bli begränsade och ge plats åt tågvänliga resor framöver. Sedan får vi se!?

24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page