top of page
  • hej388

FRAMME PÅ MALLORCA

Buenas noches ifrån magiska Mallorca! Det är verkligen något visst med denna plats, dess värme och energiska atmosfär. Svårt att sätta fingret på, men man mår lite bättre när man är på denna lilla Medelhavsö.

Vi ska alldeles strax sova för att samla så mycket kraft vi bara kan inför helgen. Både jag och Ullis har fått nypa oss själva i armen otaliga gånger idag. Vilket hotell, vilken utsikt (Det ligger lite högre upp precis vid havet) och vilken plats – tänk att vi är här och imorgon börjar vårt retreat! Galet!

Idag tog vi en sväng in till Palma, strosade och åt på fantastiska My Muy Bueno. En ekologisk restaurang där allt som serveras är utan mjölk, gluten eller vitt socker. Plantbaserat och Sååå himla gott! Jag beställde en blandad green bowl, grön juice och såklart en raw choklad och salt kola cheesecake. Jag kommer såklart dela med mig av alla restaurangtips härifrån när jag kommer hem.

Resten av eftermiddagen spenderade vi med ett dopp i poolen och i spa:t. Vårt hotellrum ligger dörr i dörr med spa:t så jag tog med mitt ingefära/citronvatten (brukar lägga i ordentliga skivor av dem bägge i min vattenflaska när jag flyger för att boosta immunförsvaret lite extra) och en ny bok som jag är fast i. Det är den andra i serien Medial Läkning av Anthony William. Den första slukade jag. Vi måste såklart tala mer om dessa böcker någon dag, men detta kan jag säga: de är riktigt spännande… (och kontroversiella)!

Nu ska jag sova, vi har en underbar dag framför oss imorgon då hälsoretreatet äntligen kickar igång! Sov gott!

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page