top of page
  • hej388

GÖR GRÖNSAKS-SPAGETTHI MED SMIDIG SVARV FRÅN FOOD PHARMACY

I samarbete med Cervera

Grönsakspasta har det senaste året fått ett rejält uppsving i hälsoköket och allt fler upptäcker hur gott, färglatt och näringsrikt det är att byta bort den vanliga pastan ut den egensvarvad spagetthi gjord på grönsaker. En fråga jag ofta får är om det är lika avancerat att tillaga som det ser ut. Svaret är att det är minst lika enkelt att göra grönsaksspagetthi än att tillaga vanlig pasta, men desto nyttigare – och så gott! De grönsaker jag helst använder är zucchini, morötter, sötpotatis och rödbeta. De första två äter jag råa och de andra två brukar jag koka lätt i ett par minuter. Numera använder jag en spirulizer, en större grönsakssvarv som tar upp lite mer plats i köket och kanske inte är det första man väljer att köpa om man är nybörjare. Därför blev jag så glad när jag såg att Lina och Mia från Food Pharmacy har släppt sin lilla ”julienne”, vilket är en mindre och smidigare skalare med vilken man kan få perfekta strimlor av exempelvis zucchini eller morot. Och såklart vill jag tipsa er om den! Du hittar den här i Cerveras webshop och i deras fysiska butiker. (Även tallriken är från Cervera av märket Broste Copenhagen i serien Nordic Sand som du hittar här.)17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page