top of page
  • hej388

LJUSGLIMTAR FRÅN MALLORCA

Något som fascinerar mig är att trots att vår resa till Mallorca var mitt fjärde retreat och jag sedan start ödmjukt vet hur handfallet överväldigad man blir av all den kraftsamling som uppstår när ett gäng starka människor med vackra själar samlas och aktivt tar hand om sin hälsa, så blev jag precis lika knockad av lyckovågen denna gång. Jag älskar det!

Jag älskar att få följa processen från det att vi släpper platserna och tar emot intresseanmälningarna från människor som inte har någon aning om vad de egentligen kan förvänta sig, till att fysiskt ta emot dem och observera deras försiktighet och samtida nyfikenhet i en grupp av främlingar på en helt ny plats. Att få se dem ta ett avbrott ifrån vardagen, möta deras längtan om förändring och förbättring, se dem varsamt våga kliva utanför sitt skyddande skal, ta in ny kunskap, nya perspektiv och kanske till och med våga sträcka på sig i sin nyfunna insikt. Se dem öppna sina hjärtan, lyhört få höra dem berätta om sina livs utmaningar och rädslor för att så småningom se dem våga dela med sig av sina drömmar. Det är så obeskrivligt vackert att jag ryser vid blotta tanken. För det uppstår något alldeles särskilt i vårt möten och de dagar vi spenderar ihop. En kraft som man inte kan sätta fingret på, eller ens försöka beskriva för någon som inte var med, ändå så fullkomligt påtaglig för alla som var där. Just den kraften överväldigar mig lika mycket idag som första gången jag upplevde den. Jag är så ödmjukt tacksam över att få vara en del i detta, få ha den enorma äran att få möta, lära känna och lyssna på dessa starka, omtänksamma och fina människor som kommer till mina/våra retreats. Från botten av mitt hjärta: T A C K !

Och ni är många som har frågat om Ulrika och jag kommer köra en resa med liknande upplägg igen, och svaret är JA! På tisdag ses vi för bokslut, utvärdering och planering av nästa! Vill du anmäla dig redan nu på vår intresselista och därmed få ett mail när vi släpper nästa Mallorca-resa? Fyll då i din mailadress längst ner i inlägget.

Och såklart kommer här en liten bildbomb från vår magiska Mallorcatid, tagen av min absoluta favoritfotograf (och fantastiska vän) Deniese Thorvaldsson som vi hade turen att få med på plats! ♥


[contact-form to=’organicbymommy@gmail.com’ subject=’Intresselista Mallorca’][contact-field label=’Namn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-post’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’/][/contact-form]

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page