top of page
  • hej388

NU SLÄPPER VI PLATSERNA TILL VÅRENS BALIRETREAT!

Äntligen är vi redo att släppa platsern till vårens magiska hälsoretreat på Bali och du hittar formuläret här nedanför. För att få all info om vad som ingår klicka här och för att ta del av mina svar på alla retreat-relaterade frågor ni har ställt, klicka här.

Mitt i det kallaste februari bär det av till den magiska ön Bali. Under sju dygn bor vi på ett underbart eko-resort och yogacenter där vi fyller våra kroppar med sprudlande energi, färgglad vegetarisk/vegansk mat och inspiration i form av spännande inspirationsstunder och workshop, lär oss att surfa, åker på utflykt, yogar och landar med själen som annars gärna slits runt i bruset av vårt stressade samhälle. Det kommer bli grymt!

För att anmäla ditt intresse om at boka en retreatplats fyller du i formuläret här nedanför, så återkommer jag inom 24 timmar med bekräftelse och information. Du behöver vara 18 år för att boka en plats.

[contact-form to=’organicbymommy@gmail.com’ subject=’BALI-BOKNING’][contact-field label=’Jag som vill boka en retreat-plats heter:’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-post’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Övrig kommentar:’ type=’textarea’/][/contact-form]

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Opmerkingen


bottom of page