top of page
  • hej388

STRANDBRÖLLOP

Jag vaknade nyss med så mycket kärlek i hjärtat. I gårkväll hade jag äran att få medverka i min fina vän Kori och hennes Bens bröllop. På eftermiddagen kom vi tillbaka från Orlando och när jag satt och blev sminkad av min syrra så fick jag sådan enorm flashback från min high school prom för åtta år sedan. Jag satt på samma stol i vårt badrum där hon liksom då piffade mig och med samma pirrighet då som nu, den lilla skillnaden var att det då kändes pirrigt för att min baldate Cameron var på väg upp från Miami och igår för att min bästis skulle gifta sig. Samt att jag nu då inte satt med ett glas bubbel i handen utan en bröstpump haha! Åtta år har gått mellan de liknande tillfällena som på sätt och vis kändes identiska, ändå har en mindre livstid hunnits med därimellan. Jag har fått lyckan att träffa världens underbaraste kille (eller träffa och träffa, vi har känt varandra i halva våra liv – men han har äntligen blivit min) och tillsammans har vi hunnit få två makalöst fina barn ihop. Så där satt jag, med bröstpumpen i handen medan mitt hår lockades och en liten glädjetår letade sig fram i ögat. Livet är fint, så fint.

Tillbaka till Kori och Ben. Deras magiska cermoni och middag hölls mitt på stranden här i Stuart precis innan solnedgången och till ljudet av vågorna som bakgrundsmusik. Allt var så vackert, talen som avlöste varandra var som poesi för öronen och det var omöjligt att inte lämna festen upprymd av kärlek. Idag väntar dag två av festligheter, fast denna gång i lugnare tempo och med barnen och mina systrar som sällskap. ♡

8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page