top of page
  • hej388

VÅRENS HÄLSORETREAT

Ni som har följt våra dagar på instagram vet hur proppad vår helg var ute i St Annas skärgård. Med färgglad ekologisk mat (98% vegansk + lite smör/mozzarella), yoga, kraftfull inspirationsstund, föreläsning om mindfulness, workshop i hälsosammare bakning, nya vänskaper (älskar hur det var så många som fann nya givande vänner med samma intressen), havsluft, bad i isvak, värmande kvällar i bryggbastun och många djupa, fina konversationer. Och jag känner mig rörd och tacksam. Av att ha fått möjligheten att möta så många underbara människor ännu en gång. Och att de har lämnat bättre betyg av upplevelsen än jag kunnat drömma om, det känns overkligt!

Ett av de mål jag sätter med mina hälsohelger är att hitta tid att umgås, prata och lära känna varje deltagare lite mer personligt. Jag vill att man ska känna sig personligt bemött. Och samtidigt känner jag mig genuint överväldigad över hur mycket jag själv har lärt mig i just dessa möten denna helg. Jag känner även vilken skjuts just denna helg gav mig i erfarenhet av hur jag kan förbättra och fördjupa konceptet ytterligare med spännande idéer. För även om detta är mitt andra egna hälsoretreat och jag redan nu känner mig så otroligt rik på erfarenhet så är jag ändå precis i startgroparna, jag har bara börjat ladda upp inför vad jag vill komma skall. Bara börjat bygga på mitt koncept att erbjuda en genuin möjlighet till unik energiboost, kunskap- och inspirationskälla. Så många idéer ligger och marinerar i mitt huvud, så många förslag på olika teman och uppläggskontraster slipas dagligen. Men alla med samma mål: att få bidra till en hälsosammare och mer välmående värld.

Ett annat litet mål är att förverkliga min drömfrukostbuffé. Jag älskar att vakna upp på hotell och njuta av en stor och fin frukostbuffé, under mina helger skapar jag en drömmig sådan i megastorlek och såklart enbart med nyttogrejer. Tänk chiapuddingar, overnight oats, fröknäcke, fröbröd, en mindre uppsjö på färska pålägg, smoothies, hälsoshots… En start på dagen man sent ska glömma helt enkelt! ♥

Ni är många som har frågat när jag släpper datumet för nästa hälsohelg och i dagsläget så är det inte helt spikat utan är just nu i full planering. Men håll ögonen öppna och vill du vara säker på att inte missa släppet så tipsar jag dig om att finnas med på min intresselista för kommande event (fyll i den direkt längre ner). ♥

[contact-form to=’organicbymommy@gmail.com’ subject=’INTRESSELISTA’][contact-field label=’Jag som vill finnas med på intresselistan för kommande event heter:’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Min e-postadress:’ type=’email’ required=’1’/][/contact-form]


Frukostfoto taget av Sofia Holmeros

Frukostfoto taget av Sofia Holmeros

 Fantastiska Holistics sponsrade med min favoritprobiotika och cellenzymer (för magbakteriboost deluxe och att öka näringsupptaget och hjälpa matsmältningen) till frukostbuffén. 

Goa deltagarna Malin & Marta från Yoga Karlskrona (klicka här för att komma till deras hemsida) med sina nyttiga dammsugarbakverk på workshopen Mat, mat, mat..

Ännu mer mat…

Fina Hanna hugger in på fikabuffén


Och så den obligatoriska avslutningsbilden på det helhärliga gänget!

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page