top of page
  • hej388

FÖLJ MED MIG PÅ EKOLOGISK HÄLSOHELG I SKÄRGÅRDEN!

ÄNTLIGEN!!! Efter sommarens hälsohelg som blev en total succé så är det äntligen dags igen!

Hälsohelgen tar plats i den drömmiga miljön i Mons skärgårdsby i Sankt Annas skärgård– 50 minuter från Norrköping. Vi bor i nybyggda skärgårdsstugor med två dubbelrum, toalett och dusch i vardera.  Jag vill erbjuda tre dagar av ren hälsolyx – fantastiskt god och hälsosam mat, stärkande yoga, intressanta föreläsningar/workshops och en miljö att låta själen landa i och njuta av. Jag vill fylla varenda deltagare till max med inspiration, samtidigt som jag vill förmedla ren avkoppling och en genuin chans att ladda upp sin kroppsliga, mentala och själsliga energi. Maten i varje måltid kommer genomsyras av mina recept och mitt matlagningstänk (enormt näringsrikt och hur gott som helst – jag vill verkligen visa hur enkelt det är att laga god nyttig mat) och varje deltagare får dessutom alla recepten med sig hem! All mat under helgen är baserade på mina recept, där vi eftersträvar minst 90% ekologisk mat med vision om att nå så nära 100% som möjligt! Denna gång kör vi dessutom 100% vegetarisk mat med majoriteten ”plant-based” (dvs växtbaserat/veganskt). ? Yogan kommer jag att anpassa så att oavsett om det är första gången eller du är van i din praktik så kommer du få möjlighet att stärkas, landa i dig själv, hitta hem i din naturliga andning och fylla på din kropp med energi. På kvällarna tänder vi bastuflottan vid vattnet och värmer upp badtunnan, så glöm inta badkläderna! Tänk dig en helg med allt detta, helt utan krav eller måsten. Bara att gå till en dukat bord med nyttig och färgglad mat, yoga, inspireras, träffa nya spännande människor med samma lust och fylla på kroppen och själen med näring, energi, havsluft och lugn.  Din egentid kan du spendera med att umgås med andra härliga deltagare i skärgårdsbyns fantastiska miljöer, vila, promenera längst med vattnet, ta ett dopp i den uppvärmda badtunnan, värma dig i bastuflottan eller läsa en bok vid stugans kamin. Snacka bra julklapp!

Pris: 4595 SEK/person

Detta ingår: Upphämtning i Norrköping för den som behöver – Två nätter och tre dagars boende på Mons skärgårdsby (du delar skärgårdsstuga med tre andra deltagare i två dubbelrum) – Alla måltider (alla ekologiska, vegetariska och fria från gluten och socker) – vilket inkluderar välkomstmingel med smoothie, två frukostbufféer, tre luncher, två middagar och en herrans mycket hälsofika – Fyra yogaklasser á 90 minuter + meditation – Föreläsning om Mindfulness med Ulrika Borén – Inspirationsstund med mig där jag berör kroppskomplex, självkänsla och vägen till en hållbar helhetshälsa – Matworkshop med mig tema ”baka gott utan vitt socker, gluten eller komjölk – Recept på all mat under helgen – Lyxig goodiebag med ekologiskt och hälsosamt innehåll värt minst 1000 SEK.

När: 23-25 mars (fredag-söndag)

Program: Fredag 12:00 Välkomstsmoothie & incheckning 13:00 Lunch 14:00-16:30 WORKSHOP ”BAKA UTAN SOCKER/GLUTEN/MJÖLK” MED MIG (GRUPP 1) / EGENTID FÖR GRUPP 2 17:00 Vinyasa yoga med mig 19:00 Middag Bryggbastun & badtunnan är uppvärmda och redo att avnjutas

Lördag 7:00-8:30  Vinyasa yoga med mig 9:15 Frukostbuffé Egentid 12:00 Lunch 13:30-16:00 WORKSHOP ”BAKA UTAN SOCKER/GLUTEN/MJÖLK”  MED MIG (GRUPP 2) / EGENTID FÖR GRUPP 1 16:30 Yin yoga med Ulrika Borén 19:00 Middag Bryggbastun & badtunnan är uppvärmda och redo att avnjutas

Söndag 7:00-8:30 Meditation och vinyasa Yoga med mig 9:15 Frukostbuffé 10:00 Inspirationsstund med mig Egentid 12:00 Lunch 13:30 Föreläsning PAUSA 2.0 med Ulrika Borén (obs! nytt innehåll för den som var med förra hälsohelgen/Mallorcaresan -introduktion längre ner) med rawfood fika 15:00 Utcheckning och avslutningscirkel

För att boka en plats: För intresseanmälan skickar du ett mail till mig på organicbymommy@gmail.com (klicka här för direktlänk) vartefter du får besked om det finns plats kvar och om ja, ihop med ett frågeformulär som du skickar in och betalar 20% av priset (1320 SEK) . När betalningen är genomförd så är din plats bokad. Resterande 80% /4275 SEK) betalas senast den 26 februari 2018. Vid avbokning krävs läkarintyg för att få tillbaka 80% av kostnaden.

Du bor i skärgårdsstuga med två dubbelrum ihop med tre andra deltagare

Med havet som närmaste granne

Föreläsare, yoga & workshop!


Ulrika Borén driver det egna företaget EQ Partner där hon jobbar med föreläsningar, kurser och coachning inom området personlig utveckling. Hon är yogalärare och författare till boken PAUSA – en bok om återhämtning, som är Ulrikas andra bok. Hennes första bok Lysande stjärnor på en nattsvart himmel kom ut 2014 och är en mycket personligt skriven bok. Den handlar om hur hon mitt i all sorg, fann styrka, glädje och nya insikter när hon drabbades av en hjärntumör och epilepsi i vuxen ålder. Idag är hon friskskriven och är en flitigt anlitad föreläsare kring ämnen som stress, återhämtning och medveten närvaro. 

Pausa 2.0 – en inspirationsföreläsning med Ulrika Borén Pauser för hjärnan är vad fysisk träning är för kroppen. Båda gör att du orkar mer och slipper bli sjuk av stress. Du får lång hållbarhet helt enkelt. Hur du tränar kroppen vet du nog, men hur tränar du hjärnan? På den här föreläsningen får du lära dig mer om den viktiga återhämtningen. Pauserna som gör dig mer fokuserad och effektiv. Du får med dig enkla tips och övningar som du kan börja med redan idag. Ulrika kommer prata om stress, medveten andning och om vad mindfulness är. Vad som händer i kroppen och i vår hjärna. Vi kommer att göra andningsövningar, för att lära oss stilla det som surrar i hjärnan och hitta avslappning i kroppen för att släppa på spänningar och stress. Kanske är du en multitaskare? Hur vore det om du istället blev en singeltaskare? Kommer du då fortfarande att hinna med alla dina ”måsten”? Ulrika tar upp hur vi, av egen kraft och på ett mer sunt sätt, kan lära oss att använda hjärnans energi mer effektivt. I slutänden handlar allt om välmående. Att vi ska må så bra som det bara är möjligt efter de förutsättningar vi har. Denna föreläsning innehåller nytt material, så att även du som sett Ulrika tidigare/ ska med på hälsoresan till Mallorca får nya kunskaper.

Yinyoga: En avslappnande och meditativ yogaform där fokus ligger på att mjukstretcha kroppens bindväv. Vi stannar lite längre i varje position för att komma djupare in i kroppen och släppa på spänningar, stelhet och för att lugna och stilla vårt sinne.


Vinyasa yoga med mig: Under vår helg kommer jag att leda er i vinyasayoga – en stärkande och energigivande yogastil som stillar sinnet samtidigt som det bygger upp vår kropp i ett fysiskt flöde.

Matworkshop med tema ”hälsosam bakning utan vitt socker, gluten eller mjölk”: Under helgen kommer du under 2,5 timmar få möta mig i en spännande matworkshop! Jag pratar om min egen resa till en kost utan gluten och vitt socker, hur du blir en smart ”näringsjägare” och delar med mig av mina tips och knep. Därefter bakar vi en herrans massa smarriga godsaker (majoriteten rawfood) utan gluten, vitt socker eller komjölk ihop! Detta kommer bli fantastiskt roligt!

Såhär tycker tidigare deltagare om senaste hälsohelgen: Helt ärligt så överträffade det mina förväntningar! Jag hade sett fram emot hälsohelgen länge eftersom jag i första hand ville testa yoga men också för att få vara på en plats där det skulle finnas andra som tänker som jag och där man bara kunde slappna av och veta att all mat var hälsosam och näringsrik. Yogan visade sig vara fantastisk (var nervös över att det kanske inte var min grej), men känner nu att jag kommer försöka göra det till en rutin. Maten var sååå god och är nu fylld med inspiration. / Helena

Det var mycket bättre än jag kunnat förvänta mig. Jag är som efter 4 veckors semester och jag förändrades så mycket inne i mig själv, blev lugnare, starkare och praktiserar nu mindfullnes och vill yoga oftare! Samt så var maten över förväntningarna! Du är själv som godis för själen! Positiv inspirerande, snäll och energisk! / Anna H

Maten var fantastisk! Så goda, supersmarriga frukostar. / Gry

Älskade maten! Såg fram emot varje måltid! /Anna S

19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page